jures Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Start Rudno Polje - Studorski preval Vodnikova ko?a in pogled proti Planiki svizec stra?ar Konjsko sedlo, kri?i??e za Kredarico in Planiko Po?itek tu in ovce 50m stran Odprem energy drink in ko zasli?ijo pssssst napad ovac pod vodstvom ovce ?t.1, ki je rabila en trip o?itno, energy drink in to eks. Kredarica in pogled proti cilju Vzpon na vrh ?e v megli nato se je odprlo....skale everywhere Ta rde? sem jaz, zadaj pa nekdo kr??en... In pa zadnja ovira na poti, ata bik z otroci... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 ta 4. slika od konca je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Izgleda lepo vse skupaj. Samo to ni zame.Raj?e imam morje. Citiraj
LabiGT Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Raj?e imam morje. kdo pa ne morje je morje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 19. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 kdo pa ne morje je morje itak, jutri pa na morje za 10 dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Jure - si poskusil kdaj it gor po Bambergovi - ?ez Plemenice? To je prava pot na Triglav, v kolikor pa? nisi alpinist - v tem primeru pa potem Nem?ka ali pa Slovenska smer, ?opov steber itd. Lahko bi ?e Nejko kej prilepu, ki je pelju svojo razbojni?ko zdru?bo 10 dni nazaj, pa nekolko te?ji poti in pa povratek mimo jezer v Bohn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Jure - si poskusil kdaj it gor po Bambergovi - ?ez Plemenice? To je prava pot na Triglav, v kolikor pa? nisi alpinist - v tem primeru pa potem Nem?ka ali pa Slovenska smer, ?opov steber itd. Lahko bi ?e Nejko kej prilepu, ki je pelju svojo razbojni?ko zdru?bo 10 dni nazaj, pa nekolko te?ji poti in pa povratek mimo jezer v Bohn! Ne ne, sem peljal svaka gor prvi? zanj. ?e Kredarica je bila dovolj...V tistih norih letih sem pa potem iz Doli?a ?el s kolesom prekp Hribarc na triglavska, pl. blato, pl. jezero pa pi?i dol v Bohinj in ?e do doma s kolesom... In na vrhu hribaric so naju ?akali pe?ci (ki so naju prehiteli po meli??u) da naju slikajo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Hudo, tole z biciklom si kr te?ko predstaulam, a pa ste pogosto morali sestopat s pedalk? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.