David Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Mislim da ena dosti interesantna predelava.......... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Fuj je lepa! Pripelji pokazat, ko bo tvoja tak?na - se ?e slinimo! Papa Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Pri?el sem do zaklju?ka da bo moja prav hmalu zgledala nekako takole....sam ?e ?rne feltne morem najt....... Torej??? :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Feln ne rabi? najt v temni barvo ker jih bo? te?ko na?el, ?e so ti kak?ne felne v?e? jih kupi? potem pa jih da? prebarvat! In kak?ne barve je tvoja 3-ka? Modre? Citiraj
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Feln ne rabi? najt v temni barvo ker jih bo? te?ko na?el, ?e so ti kak?ne felne v?e? jih kupi? potem pa jih da? prebarvat! In kak?ne barve je tvoja 3-ka? Modre? Ne ne....moja je ista srebrna.......!! Ej pa ?rnih se res ne da dobit??? Sicer pa bo treba alternativo zbrat pa bomo neki takega nardili.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Od OZ-ja F1 cup so temno sive, ce ti to kaj pomaga.... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Pa se eno crno sem ti najduAlessio star5 (ko ze tok omenjamo to firmo ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ToniX Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 zakaj so vam vsem tako v?e? ?rne feltne? meni potem zgleda kot da jih nebi bilo oz. da bi bile zimske gume gor Citiraj
David Napisano 20. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2005 MA glej....meni na tisti sliki ful dobro u?ge da zadeva....pa? stvar okusa vsakega posameznika!! LP david Citiraj Feel free....
jaro Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 Pa se eno crno sem ti najduAlessio star5 (ko ze tok omenjamo to firmo ) En majhen nasvet, ne kupovat Alessio plati??, so zlo mehke in se zvijajo k hudi?... :ne vem: Lp Citiraj
vuk Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 @David - kupi ene ,ki so ti v?e?, potem pa jih daj pobarvat;najbolj?e,da jih da? pra?no barvat...dosti bolj obstojno kot navadno barvanje...so pa ?rne feltne zakon... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Guest BrainLess Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 @Tonix ..... misli mi bere? ..... bele pa so mi v?e?, samo spet odvisno od tipa vozila, barve, oblike, al pa crome (spet odvisno od avta) .... blink, blink Citiraj
David Napisano 10. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2005 Ok kon?no je cesar dobil nove ?evelj?ke.....U galerijo bom zalimal slike... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.