matjazy Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Pozdravljeni, fotr kupuje avto, na?el sem eno mazdo 3, ki naj bi bila ok (mogo?e kdo pozna?) :http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3972274&show=1 Zanima me, ali moram kaj ve? vedet o teh avtomobilih? So to ?e vedno tiste stare mazde, ki delajo in delajo in delajo.. ali ne? hvala in lp! Citiraj
Grega_ Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Hmmm avti so na?eloma ok, vsaj jest nisem imel z nobeno trojko nobenih problemov....sedaj imam ?e drugo. V tem oglasu me moti predvsem to, da glede nato da je Mo?nik serviser Mazd, bi lahko vedel da imajo teli motorji ketno, tako da ne vem kje je na?el zobati jermen??? Citiraj
uklopko Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 tudi sam sem zadovoljen s svojo trojko, po 2h letih nisem odkril nevem ka?nih napak razen nekaj malega rjavine na vratih in pa zadnjih kolotekih(bojo pod garancijo popravlal) Druga?e pa kot debata foruma?ev se izogibaj Mo?nika :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
matjazy Napisano 30. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Avto sem pogledal, sicer ne izgleda slabo, je pa bil razbit (se vidi na slikah preliv na prvih vratih). Sicer kao ?isto minimalno, imam pa slab ob?utek, ker so to ?eleli prikrit. Pozna kdo iz kranja sicer avto, vozil ga je g. Trobec? Citiraj
Z M A J Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Na tvojem mestu bi sicer raj?i kupu mo?nej?i motor (ta je kar ?ejn)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Na tvojem mestu bi sicer raj?i kupu mo?nej?i motor (ta je kar ?ejn)! jp, bolj?e GTA Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda3 2010 Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Mam ?e drugo trojko, prej?njo sem mel isto opremo kot je ta in je bila bp. Samo servis in gas. Citiraj
Bossek Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe Citiraj
Andriy Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Pozdravljen Tudi pri na?i hi?i je Mazda 3, ki za enkrat dela BP (nok nok), kupljena je bila od ?lana na forumu "mazda 3 2010" , motor je 1.6 ki je kar ?ivahen in ?e bi ?e enkrat kupoval bi vzel ravno tak?en motor. Kriteriji ki jih imam sam glede kupovanja: - prodajati ga mora fizi?na oseba - ?e je mogo?e od 1. lastnika in slovensko poreklo Sam sem imel sre?o pri nakupu obeh avtov (vsaj tako ka?e zaenkrat). Veliko sre?e pri nakupu Citiraj
Grega_ Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe Jah razlika je 45 konjev 150 konjska ima 2.0 motor, ter opremo GTA (na avto netu vidi? pa ?e zunanje razlike). Ma?ina se vozi odli?no. Sam sem ?el iz 1.6 na 2.0 in mi ni ?al...razlika v porabi, tudi ?e te ne zanima, je okoli liter, ?e GTA-jko res ti??im. Citiraj
matjazy Napisano 31. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Za fotra je 1.6 vrh glave, i??em en zanesljiv avto, tako da gremo naprej... ?e pa kdo ve za kak?no dobro 3-ko za tak denar pa z besedo na dan lp Citiraj
mazda3 2010 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Hvala Andriy, da ti slu?i "moja" trojka tako kot treba . Pozdravi o?eta. Druga?e pa sem videl, da se v ?martnu pri Slovenj Gradcu prodaja ena trojka plave barve. ?e te zanima, se lahko pozanimam in ti po?ljem kontakt. Citiraj
matjazy Napisano 3. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2010 Hvala Andriy, da ti slu?i "moja" trojka tako kot treba . Pozdravi o?eta. Druga?e pa sem videl, da se v ?martnu pri Slovenj Gradcu prodaja ena trojka plave barve. ?e te zanima, se lahko pozanimam in ti po?ljem kontakt. A je tudi kje na netu avto? Sicer pa sem zainteresiran, hvala! Tile francoski dizli v teh avtomobilih so pa verjetno tako slabi kot v francoskih avtomobilih, ali se motim? Citiraj
jures Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Ha ha pa to je moj biv?i sosed z Drulovke, ki je narisal znamenitega Vu?kota za Sarajevo! Vu?ko je bil dolgo ?asa nalepljen zadaj na tej mazdi Lahko ti povem iz prve roke da je bila to kolesarska rajsa drugega sosedovega otroka, druga?e sem ga vedno videl vzorno voziti in parkirati - pazi 5 let poleg moje najprej M5 in kasneje CX-7. Torej sem tudi jaz ?uval ta avto. Na tem forumu je ?e nekje slika - po moje leta 2008, kako smo imeli parkirani 4 mazde skupaj tudi njegova. P.S. Preliv je viden verjentno ker je dal to Mo?niku popravljat....ni? drugega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
matjazy Napisano 3. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2010 Ha ha pa to je moj biv?i sosed z Drulovke, ki je narisal znamenitega Vu?kota za Sarajevo! Vu?ko je bil dolgo ?asa nalepljen zadaj na tej mazdi Lahko ti povem iz prve roke da je bila to kolesarska rajsa drugega sosedovega otroka, druga?e sem ga vedno videl vzorno voziti in parkirati - pazi 5 let poleg moje najprej M5 in kasneje CX-7.Torej sem tudi jaz ?uval ta avto. Na tem forumu je ?e nekje slika - po moje leta 2008, kako smo imeli parkirani 4 mazde skupaj tudi njegova. P.S. Preliv je viden verjentno ker je dal to Mo?niku popravljat....ni? drugega Odli?no, hvala za informacije! lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.