Skoči na vsebino

Na morju je pač najlepše!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pepsi je bil uvo?en ali doma? :D

Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja.

33112_1.png

Napisano

Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja.

Sva ?e 2, ma tolk dober okus da se pol kr nalivam.

Doma? - Tu? akcija. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tu? akcija :bravo:

hude fotke

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ni ni :)

bo treba kar uva?at iz HR :) Mogo?e bi Leclerc imel kaj podobnega, Coca-colo vem da imajo razne okuse uvo?ene iz Francije

Napisano

vodna perspektiva Rovinja

post-2637-1312995854_thumb.jpg

post-2637-1312995865_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ta vikend, je bil dale? najlep?i vikend zadnjih let na morju, noro ta vreme

Sami na pla?i

post-2637-1317022612_thumb.jpg

Da imam ?amac...

post-2637-1317022653_thumb.jpg

Brothers in arms. ne morem verjeti kako sta povezana, ?eprav ?akam fajte....

post-2637-1317022679_thumb.jpg

Mama klepeta itak, osebje pa rampa gor in doviđenja...ne oni men da so dalmatinci leni...

post-2637-1317022745_thumb.jpg

ata je pa ma?inco v roke vzel in na pla?i vse otroke postrigu :D

post-2637-1317022790_thumb.jpg

?e mal ki?a

post-2637-1317022816_thumb.jpg

pol ure sta me prepri?evala da moramo Jo?eta vzeti s seboj, ker bo umrl brez poli salame

post-2637-1317022849_thumb.jpg

Napisano

ta vikend, no pa se un prejsnji sta bla res fenomenalna...

morje je se vedno toplo...sploh na sv. stefanu (kjer je obicajno najtoplejse morje) je mela voda okol 26 stopinj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ej od kdaj ma? pa tri mulce :huh: . A to je kak neprijavljen :hudicek:

Toni z Rovinja...2x ga poglej pa bos takoj vedel kdo je njegov stric

Napisano

Toni z Rovinja...2x ga poglej pa bos takoj vedel kdo je njegov stric

g. Cetinski?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

g. Cetinski?

:D

• 3 tedne kasneje...
Napisano

V?eraj smo spet zavili dol...sooooonnnnnccccceeeeeeee :ouje::ouje:. Slike so ?e od zjutraj, pol smo pa trogal cunje v roki

post-2637-1319451725_thumb.jpg

post-2637-1319451741_thumb.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

ELBA 2011

Ko bo cajt bom dal lepe fotke s foti?a, za okus pa slabe s telefona

Rojstni dan v morju...kdo bi si mislil

post-2637-1320602306_thumb.jpg

mivka, mivka, mivka....

post-2637-1320602357_thumb.jpg

tudi tam, kjer ne bi smela biti :hohoho:

post-2637-1320602376_thumb.jpg

in pa bistvo - toplina in prostor.....(itak da nismo imeli s sabo niti kratkih hla?!

post-2637-1320602416_thumb.jpg post-2637-1320602433_thumb.jpg

Na?a pa facebook s sabo :hudicek:

post-2637-1320602461_thumb.jpg

• 3 tedne kasneje...
Napisano

z rahlo zamudo - Elba

post-2637-1321906113_thumb.jpg

post-2637-1321906125_thumb.jpg

post-2637-1321906166_thumb.jpg

post-2637-1321906179_thumb.jpg

post-2637-1321906195_thumb.jpg

post-2637-1321906209_thumb.jpg

post-2637-1321906220_thumb.jpg

post-2637-1321906234_thumb.jpg

post-2637-1321906246_thumb.jpg

post-2637-1321906262_thumb.jpg

post-2637-1321906274_thumb.jpg

post-2637-1321906287_thumb.jpg

post-2637-1321906314_thumb.jpg

post-2637-1321906330_thumb.jpg

post-2637-1321906348_thumb.jpg

post-2637-1321906363_thumb.jpg

post-2637-1321906378_thumb.jpg

post-2637-1321906391_thumb.jpg

Napisano

Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? :P

Ne kapiram al je narod ?e vedno ?ist za luno ????

Napisano

Isto jaz ne ?tekam predhodnje objave (razen ?e je v povezavi z Juretovo hrbtenico, ko vem da ima te?ave)! :ne vem:

Napisano

Pa kaj ?e ma tarde?o, ?e je zaplankana, ok nekatere so pa? bolj dovzetne za kake bolezni, samo ?e je vse ok, to ni problem-ovira za kopanje.

Napisano

Hehe, aja to si mislu, kva pa vem - naj vsaka sama presodi! :P

Napisano

Ker noben ni imel s seboj kratkih hla?.....

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Ko tudi kanta za smeti lepo zgleda...

post-2637-1332861499_thumb.jpg

druga?e pa pohvale Popovi?u, naj bo baraba ali ne, Koper je zrihtal v nulo. Radi zahajamo tja.

Napisano

jea :bravo:

zakon pa se res je...na morju je najlepse

Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. :P

Napisano

Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. :P

Ma ka?en primorec si...ti bom jaz dal mehku?ce :D

www.gistel.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.