Dejan Pavlovic Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 seveda... streha dol pa not pa je blo vse:)..hehhe Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Peričnik Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 Zmaj me spomnu, da naj na tubo nalo?im na?e motoristi?ne posnetke z morja, pa ?e tuki mal objavim za vse, ki ne poznate Mljeta Skuterji 1 & Ultrahitri gliserfotki? res da slabo video snema, nekaj se pa vseen vid ja blo je zmajslo Citiraj veter u laseh
MarkoP Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Pa ?e nekaj morskega! LP Marko Citiraj
Simke Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 Mislim, da bom pozimi kar nekajkrat 'zaplaval' na to temo Citiraj
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Day trip (nagnala me je powapat mazdo...). Pes je ?e zdresiran, re?e? avto, on rep +/- 90 stopinj otroc skor sonce Rovinj z miniko...?tikli na kockah ne grejo skoz... in pa prednost doma?ega terena Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Ste bli na kakem pogrebu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Ste bli na kakem pogrebu ? Ja za pitona na torbici Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 A je bla pr frizerju ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 A je bla pr frizerju ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Se mi zdi da je zadnji? mela bolj dolge lase ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Se mi zdi da je zadnji? mela bolj dolge lase ? sej zato pa bulm, k ve? vidi? kot jaz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 A jebiga dolgolasci se porajtamo bolj kot skinhedi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 A jebiga dolgolasci se porajtamo bolj kot skinhedi. Skinheadi so vazni le malo nizje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Skinheadi so vazni le malo nizje To ti dam pa prow. Kaj pa irokeze ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 To ti dam pa prow. Kaj pa irokeze ? Punk is not dead.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Punk is not dead.... Zimska oprema pa to .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Neverjetno toplo, jadranska magistrala prazna! Drugi teden pridem z motorjem, vreme naj bi dr?alo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Dej mi povej, a je za brez strehe na morju? Citiraj
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Dej mi povej, a je za brez strehe na morju? V to js niti dvomu ne bi..Mene ?e mika, da bi jutr hardtop snel, ker bo baje do torka 5 stopinj + sonce Za konc let topless, pa je zaklu?k zmagovaln Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 A bi ?li na morje, za en dopoldne/popoldne u izi? Meu sm krk v mislih Citiraj
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Js sm za, od naslednga tedna naprej sm free as a bird, pa bi kr sedu en izi roadtrip Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 17 stopinj po moje bo dost a? Jutri dopoldne bo mala fronta z burjo tuki v srednji dalmaciji pol pa popoldne in do naslednje srede spet kugla. Pa se lahko v dvodnevnega naredite v campu Stobre?, kjer smo mi je na primer hi?ka za 4 osebe 43? hi?ka za 2 pa 30?....na no? - na pla?i. tole mam v mislih za motor drug tedenhttp://goo.gl/maps/LQspP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 tole mam v mislih za motor drug tedenhttp://goo.gl/maps/LQspP Hudo, to v enem ?usu al s kak?nimi no?nimi postanki? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Hudo, to v enem ?usu al s kak?nimi no?nimi postanki? 2 dni / 1 no?. Spanje je ta cajt poceni 15-20? na osebo s fru?tkom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. december, 2012 Prijavi Napisano 28. december, 2012 ploha je mimo, sonce se dviga...in bo...malo hladneje ampak kugla http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14445 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.