jures Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Lepo lepo:) baje si mel odsevnik pa dva fle?a:) Sedaj bo pa se drugi iz para provociral a ne? Kje pise da sem to sliko slikal jaz? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Pa kje ti vid? provokacijo:).. ..lepa slika mi je.. dost slik daje? gor, in sm mislu da si sliku.. pa glih sodelavc zravn sedi (k je fotograf) pa mi prav kak je blo to use slikan.. men pa n? jasn:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 Lepe pozdrave iz Polinezije (Umag, ne une prave). Citiraj
mazdaman Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Je oboje tvoje? Si zamenjal Hodurasa in ?el na toples Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Je oboje tvoje? Si zamenjal Hodurasa in ?el na toples Ne ne. Moped je seveda moj, lastnik Miate 1.8 je pa nasmejan tip zraven nje. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 5. avgust, 2013 Prijavi Napisano 5. avgust, 2013 Ve?erja ujeta na hrva?ki obalici.. 15 granciporov in 5 sip:)..mmmm Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Marko_mx-3 Napisano 6. avgust, 2013 Prijavi Napisano 6. avgust, 2013 Zelo dober posnetek, to?no od mesta do na?e vasi, z vsemi zaliv?ki ki jih popam tle http://www.youtube.com/watch?v=9M35I33JH00 za kolo je res raj, samo marsikdo misli da je Rovinj samo tisti oto?ek s cerkvico (tip sicer mal pretirava skor mu pride.... ) ?ez dober teden pridem v Rovinj in bom videl, ?e je vse res kar pravi? Citiraj
Još šta Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Ve?erja ujeta na hrva?ki obalici.. 15 granciporov in 5 sip:)..mmmm mmm Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Alex Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Komaj ?akam, da kon?a to bedasto poletje, ki ni za nikamor.Stokrat raje imam zimo-lepo piha burja se oble?e? in je. mi pa ?e pono?i laufamo klimo, da sploh kaj spimo. Citiraj
AmpeR Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Komaj ?akam, da kon?a to bedasto poletje, ki ni za nikamor.Stokrat raje imam zimo-lepo piha burja se oble?e? in je.mi pa ?e pono?i laufamo klimo, da sploh kaj spimo. Doma ni panike, ytong + kamena volna = zdaj brez montirane klime prijetnih 24,1°C, moja le?i na kav?u pokrita z dekico.V slu?bi pa za popi*** Pridem iz terena vsa prekuhan v pisarno, tam pa sodelavka, ki jo "moti" klima in valda trpljenje naprej ... Citiraj
jures Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 ?ez dober teden pridem v Rovinj in bom videl, ?e je vse res kar pravi? Javi se, treba kakega vodica da ta prave stvari najds Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. avgust, 2013 Prijavi Napisano 10. avgust, 2013 Se kr dobr per... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. avgust, 2013 Prijavi Napisano 12. avgust, 2013 Se kr dobr per... Sam ej si ji vsaj ponoc mozolje stisnil ? PS. To je nasa porajtala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. avgust, 2013 Prijavi Napisano 12. avgust, 2013 Sam ej si ji vsaj ponoc mozolje stisnil ? PS. To je nasa porajtala. To je od kamnckov.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. avgust, 2013 Prijavi Napisano 15. avgust, 2013 Danasnja panorama https://picasaweb.google.com/m/viewAlbum?un...CMHT69GX5b6GvwE Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Zakaj so pa tolk male slikce? Citiraj
Jest Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Zakaj so pa tolk male slikce? Verjetno je dal link iz telefona ... Tale bo bolj taprav >> http://goo.gl/5g9oIT Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Verjetno je dal link iz telefona ... Tale bo bolj taprav >> http://goo.gl/5g9oIT A je kaka varianta da se avtomatsko ne objavljajo slike na tem pof....G+ ??Karkol sedaj delas na google profilu to kar objavlja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 September . Splacalo se je pa ceprav za eno noc. Voda idealna 22 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 jug albanije....morje 24/25 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 jug albanije....morje 24/25 stopinj Lepo.Ampak je**? morje in poletje.Jaz ?e brusim smu?ke.Raje imam zimo kot poletje. Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Lepo.Ampak je**? morje in poletje.Jaz ?e brusim smu?ke.Raje imam zimo kot poletje. smu?a? loh tud na vodi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. oktober, 2013 Prijavi Napisano 20. oktober, 2013 Cel vikend na, v in ob vodi , I love afterseason Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Mini poletje, 13C, mazdico sem zwapal, zdaj me pa pelje po cevape, ker se v kaminu ze dela zerjavica, sosed je pa domaco malvazijo prinesel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Kitch. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.