Na morju je pač najlepše!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jah vse bo odvisno od tega, kako se bo stvar vozila. Manjša baterija s hitrim polnenjem, s tem da je tudi kvalitetnejša, ne izgleda slaba izbira. Če bo osnovna cena pod 45k, s tem da je pri Mazdi osnovna verzija običajno kar dobro opremljena, se mi zdi vsaj konkurenčno. Če pogonski sklop štima, vprašanje če bi lahko oni sami razvili boljšega električnega...sploh če bi delali na novo proizvodnjo. Tudi celotna oblika, tudi ni spet da so samo značko zamenjali, je kar nekaj razlik, skor cel body work izgleda na novo narejen. Škoda da ni več sredinskega gumba.
-
To je večna dilema - če bi človek vedel, ali in kaj se bo zgodilo ... Sam se v 35 letih, odkar vozim svoje avte, prvič kasko zavaroval Hondo Accord leta 2008, ene 7 let, potem ne več. Mazde od leta 2020 zavarujem poleg AO+ (to vedno pri vseh avtih) z delnim kaskom: promet, toča, steklo, svetlobna telesa, poškodbe vozila (požar) + asistenca, če nimam Mazdine. Potem zraven pride še kaj, kar ne potrebujem, ampak je ceneje, ker gre za paket. Na srečo še nikoli nobeden voznik mojih avto ni povzročil nesreče ... Če imam 35 let v povprečju 2 avta in dodatek za kasko nanese cca 300 € bi prišparal 2 x 35 x 300 = 21.000 €. Če bi mi avto ukradli, bi bil na nuli ...
-
Klinc, toče ni bilo notr v delnih kombinacijah. če dodam še to sem na 170eur prihranka napram ful kasku. Izgubim pa v tem primeru tatvino in objestna dejanja. Pol pa ko preračunaš je pa to spet nekje 100eur razlike v 1 letu in je spet vprašanje, če se res splača jebat s tem
-
Ah jaz kar tega od ikea uporabljam. Imam doma sicer se enega iz aliexpressa, ampak se mi zdi, da je ta iz ikea boljsi STENKOL / LADDA polnilnik za baterije + 4 baterije WWW.IKEA.COM STENKOL / LADDA polnilnik za baterije + 4 baterije Če namesto klasičnih alkalnih baterij uporabljaš LADDA polnilne baterije, ki jih... https://www.aliexpress.com/item/1005005622127599.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.215.3bac18020pxCO9
-
Leto naokoli, za mazdo 6 je komplet kasko in delne kombinacije z asistenco 910eur? Drago? Če vzamem samo delne kombinacije nanese dobrih 250EUR manj. Od lani je dražje 30 EUR. Ker je avto nekaj sicer že star - 8 let bo zdele, se nagibam pač brez kaska. Itak se bolj malo vozim, najbolj racionalno bi bilo tako, vedno imam pa kak 'kaj pa če' moment v glavi, zaradi katerega potem malo tuhtam
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.