Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Vsi ga mamo na parcelah, niso majhne, ampak vprasanje kje dobis plac ce 'kar prides' Mogoce bi bil za tebe zanimiv tale kamp, majhen privaten, nedale? stran, takoj ob kolesarksi beli stezi. Tak bolj na izi. Jaz se s kolesom vedno mimo peljem, je pa sele od lani (nisem pa bil v njem) Ampak komentarji potrjujejo, da je bolj mirenhttps://valvidalcamping.business.site/Tja bi ?el na obisk , tako da me parcela ?aka.... Meni je bil Kul recimo kamp Marta na Krku... Majhen,prijazni,senca, do pla?e je treba z avtom (velik plus zame). Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Tja bi ?el na obisk , tako da me parcela ?aka.... Meni je bil Kul recimo kamp Marta na Krku... Majhen,prijazni,senca, do pla?e je treba z avtom (velik plus zame).aha kje pa so to?no? Collone ali San Polo, parcela ?t? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 aha kje pa so to?no? Collone ali San Polo, parcela ?t?Pojma nimam.. saj verjetno ne bom ?el... Mislim da si par let nazaj nisem za bv rekel , da to pa? ni zame... Beri: zelo slabe izku?nje s hrva?kimi kampi,razen redkih izjem Me mika,ampak.... Logi?no da avgusta je pa? kakor je.. Citiraj
SpEkTr Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Prvi red , hudega ni Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Boss Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 kako, da ne... to bo alkohol, vse je na glavo obrnjeno. Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Prvi red , hudega ni Sent from my SM-G950F using TapatalkFous sm Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Pojma nimam.. saj verjetno ne bom ?el... Mislim da si par let nazaj nisem za bv rekel , da to pa? ni zame... Beri: zelo slabe izku?nje s hrva?kimi kampi,razen redkih izjem Me mika,ampak.... Logi?no da avgusta je pa? kakor je..Kaj pol kompliciras Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Kaj pol kompliciras Jbg, u know me... Ne,sj ne,pac vpra?am za mnenje o kampu, ve? glav ve? ve. Na koncu pa itak pretehtam pluse in minuse... Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. avgust, 2019 Prijavi Napisano 6. avgust, 2019 Sicer do morja ?e nisem pri?el, ampak ja... Ni ?voh Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. avgust, 2019 Prijavi Napisano 11. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju na slovenski obali... Kot ka?e tudi zadnji?. Samo naj ?e kdo re?e,da se ju?ni sosedje ne znajo obna?ati... 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. avgust, 2019 Prijavi Napisano 11. avgust, 2019 "mi po?nemo da radimo u enajst..." Sredi Slovenske obale... Citiraj
Slivka Napisano 19. avgust, 2019 Prijavi Napisano 19. avgust, 2019 Avtokamp Podzemelj. Tak?no gu?vo imamo. Glede na to, da smo bili lani povsem sami, in glede na to, da nas je sedem, je letos 100% ve? ljudi (poleg nas so ?e v prikolici na isti strani "ceste" ?tirje in v avtodomu na drugi strani "ceste" trije)... 1 Citiraj
Hixxy Napisano 21. avgust, 2019 Prijavi Napisano 21. avgust, 2019 Evo se ?e jst javim, tle sem do 31. avgusta Lokacija: Hrva?ka, Kor?ula, Pri?ba Svoja pla?a, senca, mir! Od apartmaja do ceste 70 stopnic, do morja 20 ?e malo slikc Lep pozdrav 2 Citiraj
mazdaman Napisano 22. avgust, 2019 Prijavi Napisano 22. avgust, 2019 Daj ?e sliko pla?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
pob Napisano 24. avgust, 2019 Prijavi Napisano 24. avgust, 2019 Ni nam hudega... Sent from my SM-G950F using Tapatalk 2 Citiraj
mi_c_ho Napisano 24. avgust, 2019 Prijavi Napisano 24. avgust, 2019 Ni nam hudega... Sent from my SM-G950F using TapatalkLahko vpra?am kje ste to? Citiraj
pob Napisano 24. avgust, 2019 Prijavi Napisano 24. avgust, 2019 Lahko vpra?am kje ste to?Murter. Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. avgust, 2019 Prijavi Napisano 28. avgust, 2019 ?or?e Bala?evi? je ostal brez morja (Pesem Panonski mornar). Tudi Mad?ari nimajo morja. Pa kaj? Imajo pa vse drugo, in tega drugega ni malo. Postavljeni smo pa v senci ko?ate breze. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 28. avgust, 2019 Prijavi Napisano 28. avgust, 2019 Danes jedel dale? najbolj?o ribo leto?njih po?itnic tu na Mljetu. Bila je svinjska ribica (spekli sami)Domorodci sicer znajo pe?i prave ribe, le da turistom nudijo tiste, ki jih ?e ma?ki no?ejo jesti. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. avgust, 2019 Prijavi Napisano 28. avgust, 2019 Domorodci sicer znajo pe?i prave ribe, le da turistom nudijo tiste, ki jih ?e ma?ki no?ejo jesti. A ve? da sem podoben stavek ?e sli?al in to direkt iz ust dalmatinca. Citiraj
Bini Napisano 29. avgust, 2019 Prijavi Napisano 29. avgust, 2019 Kam vi to hodite,jaz pa imam same dobre izku?nje ,sicer izpred 10 let nazaj. Mora? pa vedet kje in kdakdaj je pravi ?as za RIBO tisto tapravo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 ?e izpred 5 let je velika sprememba, 10 let nazaj je nepojmljivo dolga doba. Je pa res da jamrat nad odnosom na?ih ju?nih sosedov do drugorazrednih turistov (to smo mi, ki jim vsako leto zanesljivo nosimo denar pa bilo ?ta se desilo) uglavnem sami smo si krivi. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
pob Napisano 30. avgust, 2019 Prijavi Napisano 30. avgust, 2019 U?ivamo ?e zadnji dan na morju. Sent from my SM-G950F using Tapatalk 3 Citiraj
Hixxy Napisano 3. september, 2019 Prijavi Napisano 3. september, 2019 Daj ?e sliko pla?eSe opravi?ujem ker nisem prej objavil, je bilo tako fajn Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.