Jest Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij V Ljubljani v piceriji Piazza je veliko točeno Laško 3,90€, Pšenično Erdinger pa 4.30€ ... V Izoli prejšni teden v enem lokalu ob morju je bilo veliko Laško 3,30€ ... V Portorožu v piceriji Burin je bilo veliko Laško 4,00€ ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij pred 1 uro je Shrek napisal: V Ljubljani ob Ljubljanici? 5+ Popiješ za žejo in greš.... 🍺😊 Citiraj
Bini Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Vauuu, celo novi most imaš na sliki... 👌😉 1 Citiraj
Gelipter Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 4 urami je scania napisal: Kratki odklop 🙂 Uživaj..maximalno 😉😁😁😁😁 1 Citiraj
Bini Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Danes pa na Murter, Betino za 3 dni 😊🌞⛱️. 4 1 Citiraj
Bini Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij pred 12 minutami je Gelipter napisal: Uživaj ...maximalno 😉😁😁😁 Po uspešni montaži pergole bo pasalo malo relaxacije v vodi in 🍺. 2 Citiraj
Bini Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Takole, sedaj pa začnemo 3dnevno feštanje.... 5 Citiraj
Bini Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij Krasen sončni vzhod, dan se lahko začne....🌞 😊 5 Citiraj
Bini Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij Danes je bil pa dolg dan a zato zabaven in pester.... 5 Citiraj
Slivka Napisano 17. julij Prijavi Napisano 17. julij Glede na vse, kar slišim o cenah na Hrvaškem, se sprašujem, zakaj ljudje tako stokajo in jokajo, ko pridejo k meni po kilo medu in morajo plačati 14,50€... Zdaj zaračunava tudi banka, ki je lani trdila, da se to ne sme WWW.ZURNAL24.SI Če boste na bankomatih na Hrvaškem dvigali denar, boste zelo verjetno morali plačati okrog pet evrov provizije za uporabo bankomata, poleg tega pa še provizijo za dvig v tujini, ki jo zaračuna vaša banka. 2 1 Citiraj
mazdaman Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Slike iz treh lokacij na HR, pa še na iz plaže kjer se kuha 6 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust Mah, jebeš HR al pa GR. Jaz klele najbolj uživam. 7 2 1 Citiraj
Bini Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust pred 3 urami je Boss napisal: Mah, jebeš HR al pa GR. Jaz klele najbolj uživam. Pa še voda je bolj osvežujoča... 🤗😉 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust (urejeno) Jaz sem letos letoval na BRAČ-u (Postira) in je bil dopust odličen, super lokacija (odličen app, ena plaža 50m stran, druga 300m, parking za avto pred hišo....), kolesa, različne plaže in možnost kolesarjenja do njihove "top" plaže na tem delu (Lovrenčina) s kolesom....en dam road trip na Bol in v Milno (kjer ni normalne plaže), Bol pa skomercializiran kot je za pričakovati (parking 20€ za dan)....cene v restavracijah povsem normalne, 3 osebe od 50 do 90€, kar sem bil negativno presenečen je, da imajo tam samo dva marketa Studenac in še pred 3 leti ko sem bil tam je bilo vse ok, sedaj so jih pa kupili neki poljaki in so cene zblaznele in tudi kakovost je totalno padla (npr. pivo v piksni 0,5l 2,4€ ?!?, voda 1.5l je bila 1,8€, tako da smo se potem odpeljali v Supetar in v Lidlu nabavili za 12.dni robe.....).....vse ostalo pa klasično kot je pri hrčkih v navadi :)..... če pa kdo pravi da je SI e-vinjeta draga je pa pot do tja in nazaj natanko (26 cestnina +44 trajekt)x2 = 140€ :).....še nekaj fotk iz začetka, potem je bil pa tudi gsm na off Popravljeno 13. avgust od sportman333 7 Citiraj
sportman333 Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust Ne, hvala bogu, naš je bil "nov" iz leta 2007.... 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september Kot Črnogorec: ne delam nič, pa še to bolj počasi... 4 1 Citiraj
Boss Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september Pravi moj sodelavec Črnogorc - nimaš ti teh let izkušenj in znanja pa če se še tolk trudiš. Citiraj
Jest Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september Današnji pogled z balkona… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september Zdaj hodijo penzjonisti na morje... 😊😉 Citiraj
Jest Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september pred 2 minutama je Bini napisal: Zdaj hodijo penzjonisti na morje... 😊😉 Glih penzionist še nisem (še par ponedeljkov manjka)… je pa fajn, ker ni gužve… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.