Tilen5 Napisano 25. september, 2021 Prijavi Napisano 25. september, 2021 Drgač prijatelj je bil v sardiniji, je rekel da še na javni wc ni mogel brez PTC 1 Citiraj
Alex Napisano 25. september, 2021 Prijavi Napisano 25. september, 2021 (urejeno) Tudi mi v Dolomitih, ko smo šli v gostilno, obvezno pokazati ptc in maska gor. Tudi za kabine (žičnice) so pregledovali z aplikacijo, pa samo 50% ljudi noter. Ne vem, v kateri Italiji so nekateri bili. Ko greš v Trstu v trgovino Coop, ti še temperaturo izmerijo. 🤔 Pri njih ne boš videl nikogar, ki bi šel recimo na wc brez maske. 😉 Popravljeno 25. september, 2021 od Alex 1 Citiraj
jures Napisano 25. september, 2021 Prijavi Napisano 25. september, 2021 pred 4 urami je Alex napisal: Tudi mi v Dolomitih, ko smo šli v gostilno, obvezno pokazati ptc in maska gor. Tudi za kabine (žičnice) so pregledovali z aplikacijo, pa samo 50% ljudi noter. Ne vem, v kateri Italiji so nekateri bili. Ko greš v Trstu v trgovino Coop, ti še temperaturo izmerijo. 🤔 Pri njih ne boš videl nikogar, ki bi šel recimo na wc brez maske. 😉 Sem ravno prisel po 5 dneh iz Italije fantje, bil v 4 vecjih mestih. Ne bom se kregal z vama, vesta pac vec. Rovinj še vedno totalno nabito poln btw 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. september, 2021 Prijavi Napisano 26. september, 2021 Za zakljucek pa se koncert Bajage 6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 (urejeno) dne 25. 9. 2021 ob 20:01 je jures napisal: Sem ravno prisel po 5 dneh iz Italije fantje, bil v 4 vecjih mestih. Ne bom se kregal z vama, vesta pac vec. Rovinj še vedno totalno nabito poln btw Nvem kje v Italiji si ti bil, predzadnji teden v Avgustu sm mogu kazat green pass v Milanu, v Firencah in v Pisi Popravljeno 27. september, 2021 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 (urejeno) pred 8 urami je Deeyan napisal: Nvem kje v Italiji si ti bil, predzadnji teden v Avgustu sm mogu kazat green pass v Milanu, v Firencah in v Pisi Rovigo, Ferrara, San Leo, Marradi, Firenze, Rimini, Misano, Bologna niente di mare , verjamem pa da je se avgusta bilo drugace, stvari so pa sedaj umirjene. Lahko ti posljem miljon slik z motogpja na tribuni, pod tribuni, varnostnikov…itd. Vsi brez. no ampak - tocke za testiranje - BREZPLACNE - na voljo! Tako se dela. Zdaj pa kmalu spet Italija in Spanija pred 2 minutama je jures napisal: Popravljeno 27. september, 2021 od jures 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Na morju je pač najlepše, kot piše v naslovu. 😊 1 Citiraj
Shrek Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Če ga vidiš kdaj pa kdaj... 1 1 Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2021 Prijavi Napisano 29. oktober, 2021 Iz Italije mal na Pohorje, skok v Dalmacijo preden se gre nazaj v Italijo…. sezona kar traja, severna Dalmacija se nabito polna 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 Ja res je na morju najlepšeSent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 pred 6 urami je mazdaman napisal: Ja res je na morju najlepše Sent from my iPhone using Tapatalk Jap. To nekateri ki tukaj na obali živimo, presneto dobro vemo. 😊 2 Citiraj
Jest Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 Od prejnjega tedna… voznja po dokaj ozki cesti do Lubenic na otoku Cresu… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 pred 49 minutami je Jest napisal: Od prejnjega tedna… voznja po dokaj ozki cesti do Lubenic na otoku Cresu… Malo pred Lubenicami je na desni ena noro lepa skrita in odmaknjena plaža ... tam zraven hiše,kjer delajo domaci sladoled (par let nazaj je še bil nek na roko napisan plakat ob tej ozki cesti ) Citiraj
Jest Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 pred 7 urami je Nejc1986 napisal: Malo pred Lubenicami je na desni ena noro lepa skrita in odmaknjena plaža ... tam zraven hiše,kjer delajo domaci sladoled (par let nazaj je še bil nek na roko napisan plakat ob tej ozki cesti ) Saj tja sva sla samo spotoma na Losinj samo pogledat… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Sicer slikano iz hribov, a tam nekje, kjer sonce zahaja, je morje. In v živo je lepše kot na sliki... 4 Citiraj
mazdaman Napisano 24. junij, 2023 Prijavi Napisano 24. junij, 2023 Da malo dvignem tlaka bo taki obtežitvi Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 24. junij, 2023 Prijavi Napisano 24. junij, 2023 pred 6 urami je sportman333 napisal: Split? Ras je, čakali smo trajekt na Brač 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
sportman333 Napisano 24. junij, 2023 Prijavi Napisano 24. junij, 2023 Zadnji dve leti sem se tudi vozil (tudi s kolesi na strehi😄😉) na Brač, ki mi je od jadranske obale za enkrat še najbolj všeč (ostal všeč)....Postira, mirna, majhna vasica , imaš vse kar rabiš pa super kolesarske steze v naravi do njihove znane plaže Lovrečina... 1 Citiraj
Gregster Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 Dejte že nehat proucirat. Mam še 3 tedne do dopusta😁🍻 2 Citiraj
Shrek Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 Bo pa pol luštno, ko bo fajn... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 pred 15 urami je sportman333 napisal: Zadnji dve leti sem se tudi vozil (tudi s kolesi na strehi😄😉) na Brač, ki mi je od jadranske obale za enkrat še najbolj všeč (ostal všeč)....Postira, mirna, majhna vasica , imaš vse kar rabiš pa super kolesarske steze v naravi do njihove znane plaže Lovrečina... Jaz v Lovrecčini nisem bil že več kot 10 let in me prav zanima ali se je kaj spremenilo, bomo letos šli pogledati. Pred 27 leti je to bila Plaza z majhno gostilno in ne dosti gužve. Potem je pa tudi tja prišel turizem. Drugace je pa meni Brač najljubši otok in kraj kamor hodimo že tako dolgo tudi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 pred 8 urami je Tilen5 napisal: Ena taljanska Ka si to mogoče na Sislijanski plaži🤔 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.