Bini Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Pred eno uro je Boss napisal: Tipično Slovensko - na morje grejo hodit v hribe. Ta čas je za te stvari najbolši. Ni prevroče, voda je topla, ni gužve in še hrana je hitro postrežena pa mogoče še malo cenejša... Tudi za kolesarjenje je tukaj TOP👌😉 4 1 Citiraj
godlike Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september pred 8 minutami je Bini napisal: Mala malca,par deci vina, 4 ure cajta pa 18 stopinj celzija dela čudeže.... 😂😉 Hmm ni malo več od Osorja do Čunskega? Citiraj
Bini Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Jutri pičimo še malo po Malem Lošinju in na Susak, upam da vreme zdrži.... V tednu dni na Cresu in Lošinju smo bolj kot ne prehodili vse planinske in turistične poti s plažami vred in uživali v razgledih, kopanju in druženju s prijatli... 3 Citiraj
Bini Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Tole pot smo šli, razen tisto rdeče je avto. 😉 3 Citiraj
Gelipter Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september pred 9 urami je Bini napisal: Jutri pičimo še malo po Malem Lošinju in na Susak, upam da vreme zdrži.... V tednu dni na Cresu in Lošinju smo bolj kot ne prehodili vse planinske in turistične poti s plažami vred in uživali v razgledih, kopanju in druženju s prijatli... Bravoooo....😊👌👍👍💯 1 Citiraj
godlike Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september pred 11 urami je Bini napisal: Jutri pičimo še malo po Malem Lošinju in na Susak, upam da vreme zdrži.... V tednu dni na Cresu in Lošinju smo bolj kot ne prehodili vse planinske in turistične poti s plažami vred in uživali v razgledih, kopanju in druženju s prijatli... Tam sem pri enem mojstru vino jemal. Susak je vedno bil dnevni izlet za nas. 1 Citiraj
Bini Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Ja zanimivo je tam, pričakoval sem pa več trte kot bambusa in trstike. 😔 Še nekaj fotk s Suska in Lošinja... 😉. Vsakega dopusta je enkrat konec in tako tudi tega.... 🤗😉. 2 Citiraj
Bini Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Eto, konec dopusta😔 Na poti domov čez Krk sem si ogledal še tole zanimivo kraško jamo..... 👌😉 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.