Boss Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Pepsi je bil uvo?en ali doma? Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. Sva ?e 2, ma tolk dober okus da se pol kr nalivam. Pepsi je bil uvo?en ali doma? Doma? - Tu? akcija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Pepsi je bil uvo?en ali doma? Tu? akcija hude fotke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. ni ni bo treba kar uva?at iz HR Mogo?e bi Leclerc imel kaj podobnega, Coca-colo vem da imajo razne okuse uvo?ene iz Francije Citiraj
jures Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 vodna perspektiva Rovinja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 Ta vikend, je bil dale? najlep?i vikend zadnjih let na morju, noro ta vreme Sami na pla?i Da imam ?amac... Brothers in arms. ne morem verjeti kako sta povezana, ?eprav ?akam fajte.... Mama klepeta itak, osebje pa rampa gor in doviđenja...ne oni men da so dalmatinci leni... ata je pa ma?inco v roke vzel in na pla?i vse otroke postrigu ?e mal ki?a pol ure sta me prepri?evala da moramo Jo?eta vzeti s seboj, ker bo umrl brez poli salame Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ej od kdaj ma? pa tri mulce . A to je kak neprijavljen Citiraj
LabiGT Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ta vikend, no pa se un prejsnji sta bla res fenomenalna... morje je se vedno toplo...sploh na sv. stefanu (kjer je obicajno najtoplejse morje) je mela voda okol 26 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ej od kdaj ma? pa tri mulce . A to je kak neprijavljen Toni z Rovinja...2x ga poglej pa bos takoj vedel kdo je njegov stric Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 5. oktober, 2011 Prijavi Napisano 5. oktober, 2011 Toni z Rovinja...2x ga poglej pa bos takoj vedel kdo je njegov stric g. Cetinski? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 5. oktober, 2011 Prijavi Napisano 5. oktober, 2011 g. Cetinski? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 V?eraj smo spet zavili dol...sooooonnnnnccccceeeeeeee . Slike so ?e od zjutraj, pol smo pa trogal cunje v roki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 ELBA 2011 Ko bo cajt bom dal lepe fotke s foti?a, za okus pa slabe s telefona Rojstni dan v morju...kdo bi si mislil mivka, mivka, mivka.... tudi tam, kjer ne bi smela biti in pa bistvo - toplina in prostor.....(itak da nismo imeli s sabo niti kratkih hla?! Na?a pa facebook s sabo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. november, 2011 Prijavi Napisano 21. november, 2011 z rahlo zamudo - Elba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? Ne kapiram al je narod ?e vedno ?ist za luno ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Isto jaz ne ?tekam predhodnje objave (razen ?e je v povezavi z Juretovo hrbtenico, ko vem da ima te?ave)! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Pa kaj ?e ma tarde?o, ?e je zaplankana, ok nekatere so pa? bolj dovzetne za kake bolezni, samo ?e je vse ok, to ni problem-ovira za kopanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Hehe, aja to si mislu, kva pa vem - naj vsaka sama presodi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? Ker noben ni imel s seboj kratkih hla?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 jea zakon pa se res je...na morju je najlepse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Ko tudi kanta za smeti lepo zgleda... druga?e pa pohvale Popovi?u, naj bo baraba ali ne, Koper je zrihtal v nulo. Radi zahajamo tja. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 jea zakon pa se res je...na morju je najlepse Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. Citiraj
batko Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. Ma ka?en primorec si...ti bom jaz dal mehku?ce Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.