jures Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 September je zakon...nikogar... boli jo kurac... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 ha ha boli njo ....al tebe k ti je tam stalo ko si jo zagledal jah lepo ni kej !! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 September je zakon...nikogar... boli jo kurac... A ?ez to si nalimal zvezdico? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 A ?ez to si nalimal zvezdico? verjetno ?ez qrac Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 verjetno ?ez qrac what... kako je loh tam qrac? lahko bi bil kve?jemo hemeroid :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 what... kako je loh tam qrac? lahko bi bil kve?jemo memeroid :ne vem: WTF is memeroid? Citiraj
Boss Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 WTF is memeroid? stari, h bi moral bit.... hehe, ena pizda ga je zamenjala, al sem bil pa tolk nepriseben Citiraj
jures Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 ha ha boli njo ....al tebe k ti je tam stalo ko si jo zagledal jah lepo ni kej !! mene je bolela rit, ker je vzela armi?..... what... kako je loh tam qrac? lahko bi bil kve?jemo hemeroid :ne vem: a nisi gledal Ace Ventura Pet detective? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 11. september, 2012 Prijavi Napisano 11. september, 2012 mene je bolela rit, ker je vzela armi?.....a nisi gledal Ace Ventura Pet detective? hahaha, lepa Citiraj
Neyko Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 jst sm pa v Ba?ki, fkk Bunculuka Citiraj
jures Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 jst sm pa v Ba?ki, fkk Bunculuka pozabu si zvezdico Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 pozabu si zvezdico haha sam res an! sej sm erogene cone takti?no skril v kadru Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ?e moji 2 slikci (ni morje, so pa skale) izpred dveh dni - son?ni zahod na vrhu Stola (2236m) in potem spanje v Pre?ernovi ko?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 ?e moji 2 slikci (ni morje, so pa skale) izpred dveh dni - son?ni zahod na vrhu Stola (2236m) in potem spanje v Pre?ernovi ko?i. zadnji vlak si mogo?e ujel za letos..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 Dejansko, ker tudi ko?a (govorim konkretno za Pre?ernovo) se zapre ?e 23.9. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 7. oktober, 2012 Prijavi Napisano 7. oktober, 2012 Zmaj me spomnu, da naj na tubo nalo?im na?e motoristi?ne posnetke z morja, pa ?e tuki mal objavim za vse, ki ne poznate Mljeta Skuterji 1 & Ultrahitri gliser fotki? res da slabo video snema, nekaj se pa vseen vid Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 7. oktober, 2012 Prijavi Napisano 7. oktober, 2012 Mogo GP Mljet je res hud posnetek, le lo?ljivost ?koda da ni mi?ken bolj?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 Zmaj me spomnu, da naj na tubo nalo?im na?e motoristi?ne posnetke z morja, pa ?e tuki mal objavim za vse, ki ne poznate Mljeta Skuterji 1 & Ultrahitri gliserfotki? res da slabo video snema, nekaj se pa vseen vid heheh ej mel ste se zakon! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc ?parat se spravmo mal prej, pa gremo nasledn let za 2 tedna Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc N? ni blo prehitr:) sm ta vreme se ?udn spreminja.. evo v soboto sm se ?e kopu in mal vozikal po vodi.. voda bla supr fajn.. bol ko celo poletje.. zunej je blo pa ?ez dan tud res vro?e.. razn no?i so hladne.. in to sam 140 km od LJ.. med umagom in novigradom.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Grega_ Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 A te?ko tebi Dejan ...lepa GTA-jka, vidim da se pa mx-ica tam ob strani skriva Citiraj
g.Wankel Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 mx-5ka je mogla pol kajake peljat, ker v trojko niso ?li celi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.