Skoči na vsebino

Na morju je pač najlepše!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ne vem kok si ti kj mn dol ku js:)

Ne to, sem bl s kmetov k z lublane :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne glede na vreme....

post-2637-1367083604_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Keri hudi stoli

post-2637-1367338233_thumb.jpg

Napisano

jp..sirimione... ko pa gre? ?ez tale gradi?ek.. ma? pa ?e na koncu polotoka ful hudo staro rimsko vilo.. vidijo se samo raazvaline.. a ?e razvaline so tok mogo?ne da je zelo lepo za vidt.. vse za 2 eu ?e si do 25 let:)..hehe .. se pa spla?a vidt..:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Kam se postav, da se v vodo ne mores....

post-2637-1370094968_thumb.jpg

Napisano

jures.. nehj dajat take slike na forum.. to ni zdravo :)

A to me vidis skritega koticka?

P.S. to sliko lahko ze vidis na FB pod Visit Rovinj :)

Napisano

ufff 10 / 10

Senza stikli?

Napisano

ma s tako opremo z njimi bi dobila 11/10

jaz sem ocitno na napacnem morju...vecinoma nemski penzici :wacko:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jures pustmo moj istrski kormpir?k in olivno olje.. .. js pridem v rovinj raj na pivo:) bo? pokazal kje se te ''stvarce'' zadr?ujejo:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

jures pustmo moj istrski kormpir?k in olivno olje.. .. js pridem v rovinj raj na pivo:) bo? pokazal kje se te ''stvarce'' zadr?ujejo:)

Danes je spet za na plazo....torej?

Napisano

Pomembno obvestilo!

Danes je ni na plazi, ne hodite v Rovinj.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Danes je pa nizka voda.....

post-2637-1372319129_thumb.jpg

Napisano

Je se ena huda bejba zgoraj brez s tatujem, samo ma pirata s sabo.... :zvizga:

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.