jures Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 na?li ?e en 'privat' zaliv Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 kje:)? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 kje:)? ostane privat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. julij, 2013 Prijavi Napisano 15. julij, 2013 Dobro jutro, natakarci Luana in Iva vas vabita v Paradiso beach bar na kavo on jutranje plavanje - in krof za ta male... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 15. julij, 2013 Prijavi Napisano 15. julij, 2013 Dobro jutro, natakarci Luana in Iva vas vabita v Paradiso beach bar na kavo on jutranje plavanje - in krof za ta male... Kaj pa imata za tavelke? Caki da tole tvoja vidi.. bo tudi ona organizirals beach party... Citiraj www.trziskisladoled.si
Panter23 Napisano 15. julij, 2013 Prijavi Napisano 15. julij, 2013 Tudi pri nas v Nerezinah u?ivamo 100 na uro Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2013 Prijavi Napisano 15. julij, 2013 Kaj pa imata za tavelke? Caki da tole tvoja vidi.. bo tudi ona organizirals beach party... PR bara ji skoz zastonj kavice daje...., jaz ga pa izkoriscam ker je serviser biciklov . drugac je za tja it zjutr pa zvecer cez dan je... Tudi pri nas v Nerezinah u?ivamo 100 na uro Carsko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Res je nobel na morju..pole?avat na pla?i..pa ?e ima? ?e priljubljeno pija?o pri roki.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
mazdaman Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Res je nobel na morju..pole?avat na pla?i..pa ?e ima? ?e priljubljeno pija?o pri roki.. Ta slika je pa ?e malo za Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Res je nobel na morju..pole?avat na pla?i..pa ?e ima? ?e priljubljeno pija?o pri roki.. Na bok mora it, pivo je na soncu Danes ni bab, ker smo sli spet v en privat zaliv. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Dobro jutro, natakarci Luana in Iva vas vabita v Paradiso beach bar na kavo on jutranje plavanje - in krof za ta male... Coming !!! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Coming !!! Hitr ti p.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Hitr ti p.... woohoo Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Res je nobel na morju..pole?avat na pla?i..pa ?e ima? ?e priljubljeno pija?o pri roki.. Depilirana al pobrita ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Definitivno je piksna odve? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 ufff 10 / 10 Shes back in to v nasem zalivcku...ampak moj iZoom zoom je presvoh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Pri nas pa radi beremo knjige Citiraj
jures Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Kaj pa imata za tavelke? Caki da tole tvoja vidi.. bo tudi ona organizirals beach party... Se je vrnila....sele vstala vsa zalimana... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Definitivno je piksna odve? @uklopko.. Ni? ni odve?, maj frend ,vse ima svoj namen.. @ajvar.. Je sploh pomembno ? Da le ni peve? v napoto do piksne.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Dejte mi neki razlozit pride "svaba", nemske table na avtu,pa se montira v kamp,govori nemsko,cez nekaj minut pa se povohajo z sosedi in vsi nenadoma zacnejo govort cesko,slovasko al pa poljsko nemsko ne govorijo vec niti v svoji familiji,kaj so pol ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Dejte mi neki razlozit pride "svaba", nemske table na avtu,pa se montira v kamp,govori nemsko,cez nekaj minut pa se povohajo z sosedi in vsi nenadoma zacnejo govort cesko,slovasko al pa poljsko nemsko ne govorijo vec niti v svoji familiji,kaj so pol ? Evropejci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 ce gres v kamp si avtomaticno ceh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 ce gres v kamp si avtomaticno ceh Mas prov na to sploh nisem pomislu, kaj si sele pol ce v kampu jes salato ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 V?eraj sem se moral nasmejati "dogodiv??inam" dveh mladcev-frajerjev iz notranjosti Slo. Modela sta se pripeljala kar z motorji na kopali??e mimo kopalcev.Bila sta nabita kot mambe. In sta seveda pristopila k njima dva "banjinota"in ju napotila ven. Seveda sta modela hotela pretep in nista upo?tevala napotkov. Vse okoli sebe sta zafrkavala in pozivala na pretep.V glavnem, mislila sta, da sta najve?ja frajerja. In potem sta pri?la dva specialca in ?e dva navadna policaja.In je njuna samozavest v treutku splahnela.Prosila sta policaje, da bosta pridna a ni pomagalo.Spakirali so jih na brzino ob aplavzu mno?ice. Ne moremo trditi, da na?a policija ne skrbi lepo za red in mir. Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 No pa se domaca....da ne bodo samo druge babe... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.