LabiGT Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 kaj konc, zacenja se zdaj morje zares 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Mater da se je potrebno poro?it da to vidi? je pa mal huda.Se vam ne zdi ? Druga? pa ?estitke. 6 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Se kr splaca porocit za to :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Ja ?e se pol tja preseli? za vedno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Ja ?e si tm najde? ?eno in se pol tja preseli? za vedno.Popravljeno Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 ne in ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mamica Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 O, pa ja! Ta??a bi tu ostala, jaz bi ?ivela pa na Maldivih. Vrhunsko... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Mater da se je potrebno poro?it da to vidi? je pa mal huda.Se vam ne zdi ? Druga? pa ?estitke.Ej jz sm poro?ena pa raj?i ne povem kak?en je bil medeni teden oz. vikend Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 A sta se ga frderbala z pivom al vodko ? 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
MarkoP Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Da nadaljujemo temo, Na morju... Citiraj
Katjaa Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 A sta se ga frderbala z pivom al vodko ?Sm bila ?e nose?a tako, da ne:) Hud ?ur v termah Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Se prav nista ?la sama na medeni vikend ampak ste bili ?e v troje. 2 Citiraj
Katjaa Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Se prav nista ?la sama na medeni vikend ampak ste bili ?e v troje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 Se prav nista ?la sama na medeni vikend ampak ste bili ?e v troje.Dru?inski popust ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 22. oktober, 2015 Prijavi Napisano 22. oktober, 2015 Palma de mallorca. V take kraje se splaca zdaj ko ni nobenga 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 24. oktober, 2015 Prijavi Napisano 24. oktober, 2015 Heh zakon...poleti tukaj ne mores niti v vodo.. je tok ljudi 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 2. marec, 2016 Prijavi Napisano 2. marec, 2016 Spektr kaj uspeha s parcelo? http://www.avtokampi.si/novica/2/1518/Kamp-Mon-Perin-v-Balah-navdusuje-s-stevilnimi-novostmi-fotogalerija Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 2. marec, 2016 Prijavi Napisano 2. marec, 2016 Ej ni? ?e, nimam ni? cajta da bi za vikend ?el kaj pogledat. Za ta kamp bo te?ka, razen ?e se ne odlo?im za pav?al, pa postavim za kak mesec mogo?e malo dlje. Samo s ceno si spet tam tam potem. Citiraj
jures Napisano 17. april, 2016 Prijavi Napisano 17. april, 2016 Up!(Ker je res lepo) 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. april, 2016 Prijavi Napisano 27. april, 2016 KorzikaBaje v Sloveniji snezi :-) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 27. april, 2016 Prijavi Napisano 27. april, 2016 Korzikatmp_13. 300-IMG_20160426_202647177024083.JPGBaje v Sloveniji snezi :-)bonifacio Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Ko ti zvle?ejo barko na sredo trga aja, tud drevo za barko so prvlekl in ga v ?oht postavl Citiraj
Pepo1980 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Ko ti zvle?ejo barko na sredo trga aja, tud drevo za barko so prvlekl in ga v ?oht postavl To je pa v Nerezinah Na?a skoraj vsakoletna destinacija Citiraj
Martin Cufer Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Hvar- Ivan Dolac. Men top destinacija ?e par let. Komaj ?akam 24 junij 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.