Pepo1980 Napisano 4. september, 2019 Prijavi Napisano 4. september, 2019 Sardinija, Castelsardo?Bil 10 let nazaj...prekrasen otok... Citiraj
Pepo1980 Napisano 4. september, 2019 Prijavi Napisano 4. september, 2019 skoraj identi?na slika kot moje iz Castelsarda Citiraj
jures Napisano 4. september, 2019 Prijavi Napisano 4. september, 2019 Castelsardo ma kako barvo ve? kot samo belo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Lepo dana?nje jutro Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Sam res, ne morem verjet da se kopam na slovenski obali 27. oktobra... 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Mi se sicer kopamo v bazenu morje me naredi babo. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Sam res, ne morem verjet da se kopam na slovenski obali 27. oktobra...Morje ima 19,7?C. Ali vam je v?e? taka tempratura morja? Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Morje ima 19,7?C. Ali vam je v?e? taka tempratura morja?Saj nismo PI?.. (zame zado??a od 14 ali 15C navzgor), pa to ni uno noter in ven, ampak ponavadi konkretno zaplavam. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Sej, jaz sem s 4 letno hcerko cofotal kaki 2 uri, super je blo.Uno nad 24 so terme 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Sej, jaz sem s 4 letno hcerko cofotal kaki 2 uri, super je blo.Uno nad 24 so terme Kot bi se ti izrazil, so tiste temperature za pedre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Jaz sploh ne vem koliko stopinj ima ponavadi morje,ampak glede na to ,da sem izrazito kopensko bitje, ponavadi mine tudi par dni preden grem sploh v morje... Ampak se prav razmi?ljal zjutraj , da bi ?el ?e vrzt v morje in sem gruntal a se ?e kdo kopa ali ne.. Sicer pa, pretoplo vreme je tole... Danes naredil ?isto solidno mtb vo?njo... V kratkih rokavih in kratkih hla?ah.... Pri spustu zgolj rokavicnike gor... V zadnjih dneh oktobra... Citiraj
Alex Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Vi niste normalni. Vse, karvje pod 23 stopinj je mu?enje. Citiraj
mazdaman Napisano 28. junij, 2020 Prijavi Napisano 28. junij, 2020 V Sloveniji nismo dobili prostora na morju in smo odšli k sosedom, tukaj pa kot v raju brez gužve , v kampu smo 4 Slovenske družine na plaži skoraj sami.Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk 4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 A nazaj pa v 14-dnevno karanteno? Razen če bodo hrčki malo podmazali našo vrhuško. 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 Dvomim da bo prišlo do obvezne 14dnevne karantene... Citiraj
Bini Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 pred 5 minutami je Nejc1986 napisal: Dvomim da bo prišlo do obvezne 14dnevne karantene... ??? Citiraj
Boss Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 Hehe, mesec in pol nazaj so nas pa v občine zapiral... zdaj pa elita rab dostop do svojih nepremičnin in jahtic bo pa odprto brez zadržkov. Kaco ima pač recimo vilo na Krku in bo skos razlagal, da je kroacija virus free country. Za vsako okužbo pri nas boš pa ti kriv pa jaz pa ostali, ki smo v Sloveniji ostali in se držimo ukrepov, češ da se jih ne držimo dovolj. 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 pred 13 urami je Bini napisal: ??? Če je država na rumenem seznamu in si državljan SLO, karantena zate ne velja. Samo iz rdečih držav je obvezna 14-dnevna karantena. 1 Citiraj
gregc88 Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 js sm skenslu včeri makarsko ker grozijo skoz..neda se mi gledat kaj se bojo zmisll... in pol čez dva dni mnazaj vozit.... bom pa verjetno letos šou bližje v istro .... da ob kaki spremembi hitro pridem nazaj... v slo nimam kam it in vse dražje... nima smisla mazdaman kje je to slikano? nevem kam čm it sploh, vse je dost drago kjer je lepa plaža pa čeprov kao ni gostov.... nečejo cen spustit.. je bolje online naročit se al kr dol na blef it in najdit ? 1 Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 Kroatija je spet na zelenem seznamu...juppiii... problem rešen. 1 1 Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 dne 29. 6. 2020 ob 20:24 je Boss napisal: A nazaj pa v 14-dnevno karanteno? Razen če bodo hrčki malo podmazali našo vrhuško. Hrčki so dejansko podmazali - sicer verjetno z grožnjo ampak vseeno. Veliki vodja se je vrnil s sestanka s Plenkovičem kot polit cucek. In Kroacija je spet veselo zasijala v zelenem. Kaciničen pravi, da zato ker so se dogovorili o zapiranju nočnih klubov... a glej ga zlomka v Kroaciji o tem ne vedo nič... pa kdo zdej tako nesramno laže? 1 1 Citiraj
Jest Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 pred 57 minutami je Boss napisal: Kaciničen pravi, da zato ker so se dogovorili o zapiranju nočnih klubov... a glej ga zlomka v Kroaciji o tem ne vedo nič... pa kdo zdej tako nesramno laže? Noja... to ne drzi, da na Hrvaskem nic ne vedo o tem... Zrce festivals and events list, get tickets and accommodation WWW.ZRCE.COM Get all Zrce beach festivals and events list. Grab tickets and book accommodation in Novalja before others. Get all support from local agency. Ultra Europe 2020 WWW.FESTICKET.COM Ultra Europe 2020 will unfortunately not go ahead as planned due to the ongoing outbreak of COVID-19. The next edition will take place 9-11 July, 2021. You can read the festival's official... Outlook Origins Festival 2020 WWW.FESTICKET.COM Outlook Origins Festival 2020 will no longer take place due to the ongoing coronavirus outbreak, with the festival being rescheduled to 29th July - 2nd August 2021. You can read the full statement... Sonus Festival 2020 WWW.FESTICKET.COM Sonus Festival 2020 will no longer take place due to the ongoing coronavirus outbreak. All tickets will remain valid for next year's edition, set to take place on 15th - 19th August 2021. You can... ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
gregc88 Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 vidim da ti grejo hrčki v nos...pač mnenje vsakega posameznika... js gledam na to drugače... gledam kje je ceneje manj gužve lepa voda ... tja grem... portorož je predrag nagužvan in ni varen če se bojite virusa.... tko da nič bolj ni nevarna hrvaška kot naša obala... 2 Citiraj
Jest Napisano 30. junij, 2020 Prijavi Napisano 30. junij, 2020 Moje mnenje je, da pravo “morje” se zacne sele nekje od kvarnerja navzdol... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.