Alex Napisano 6. avgust, 2020 Prijavi Napisano 6. avgust, 2020 pred 20 minutami je Z M A J napisal: Červar, par aktualnih fotk Lepo, a morje 20°C.😛 Citiraj
FuManchu Napisano 6. avgust, 2020 Prijavi Napisano 6. avgust, 2020 Kakšno je kaj stanje na naši obali? Gužva nasploh? V ponedeljek vzletimo ( saab inc.) Citiraj
Alex Napisano 6. avgust, 2020 Prijavi Napisano 6. avgust, 2020 pred 1 uro je FuManchu napisal: Kakšno je kaj stanje na naši obali? Gužva nasploh? V ponedeljek vzletimo ( saab inc.) Gužva povsod... vavčerji delajo na polno paro. 2 1 Citiraj
Boss Napisano 10. avgust, 2020 Prijavi Napisano 10. avgust, 2020 Najbolj smešn pa je, k pridejo socialci z vavčerji in pričakujejo, da se bo vse okoli njih vrtelo in da so kralji scene... 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2020 Prijavi Napisano 11. avgust, 2020 Aleks, voda je bila okrog 25 stopinj 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 6. avgust, 2021 Prijavi Napisano 6. avgust, 2021 Brez besedPoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 7 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
x-layer Napisano 6. avgust, 2021 Prijavi Napisano 6. avgust, 2021 Izgleda odlično, to si kje privat? Neke gneče ni videti... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
mazdaman Napisano 6. avgust, 2021 Prijavi Napisano 6. avgust, 2021 Ja zasebna hiša na samem, pogled na kornatePoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
sportman333 Napisano 6. avgust, 2021 Prijavi Napisano 6. avgust, 2021 pred 9 urami je mazdaman napisal: Brez besed Odlično! In ja se strinjam, na morju je super👍😉😄 4 Citiraj
mazdaman Napisano 8. avgust, 2021 Prijavi Napisano 8. avgust, 2021 Še ena iz vrhaPoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 (urejeno) Na morju trenutno prepolno se vse. Vse se mocno drazi ker je povprasevanje nenormalno, za drugo leto se komajda dobis parcelo. Tale korona dela cudeze, zakaj bi jo odpravili….cela evropa sedaj odhaja na morje z dosegom avtomobila in 48 ur….mi se verjetno po 16 letih kampiranja poslavljamo od rezidence na morju, ker tole je noro. v petek sem gledal cene za eno noc v Kopru za dva odrasla in 1 froca - najcenejsa soba je bila 480€ - v Kopru! Boni so tudi naredili svoje - cene so x2 minimalno. Vse se bo preplačalo Popravljeno 12. september, 2021 od jures 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 pred 22 minutami je jures napisal: Na morju trenutno prepolno se vse. Vse se mocno drazi ker je povprasevanje nenormalno, za drugo leto se komajda dobis parcelo. Tale korona dela cudeze, zakaj bi jo odpravili….cela evropa sedaj odhaja na morje z dosegom avtomobila in 48 ur….mi se verjetno po 16 letih kampiranja poslavljamo od rezidence na morju, ker tole je noro. v petek sem gledal cene za eno noc v Kopru za dva odrasla in 1 froca - najcenejsa soba je bila 480€ - v Kopru! Boni so tudi naredili svoje - cene so x2 minimalno. Vse se bo preplačalo Midva sva dobila v Kranjski Gori v hotelu ramada za dva, za 135€ z zajtrkom. Je drago, ampak spet proti ostalim niti ne. 2 Citiraj
Bini Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 Midva pa en teden polpenzion v hotelu z pijačo pri večerji-samopostrežno 248 € na osebo x2. 😀 1 Citiraj
Alex Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 pred 15 minutami je Bini napisal: Midva pa en teden polpenzion v hotelu z pijačo pri večerji-samopostrežno 248 € na osebo x2. 😀 Samo ne moreš koristiti bonov. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 No za primerjavo... Js pa v Nici apartma za 125€ za 3 noci... 5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Janez007 Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 (urejeno) 😂 Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 1 2 Citiraj
Bini Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 pred 2 urama je Alex napisal: Samo ne moreš koristiti bonov. Res je, ker jih ni več..... 1 Citiraj
Bini Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 pred 20 minutami je Janez007 napisal: Danes 2 uri iščem nekje z bazenom 2 dvoposteljni sobi za 2 nočitvi drug vikend 19.-21. septembra. Rimske terme, Paradiso, Balnea, ... vse zasedeno. Najdem manjši hotel na Bledu, 2 x polpenzion za vse 4 skupaj s turistično takso okoli 1.100 €. Sem sklenil, da tolk pa ne dam, saj za ta denar dobim že 4 nove 19" gume za Mazdo 6. Iščem naprej in bom vesel kakšnega predloga. Saj res, a se da morda kje dobit gume na turistične bone? 😂 Če nisi preveč zahteven povprašaj v hotel Rute***-Gozd Martuljek. Bilo je v avgustu za 4 odrasle nočitev z samop .zajtrkom 110€. 😊 1 Citiraj
jures Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 (urejeno) Pol pa še nov kolaps primorke danes, 4 ure po stari cesti.....pa samo slovenci na cesti. Pred eno uro je Janez007 napisal: Danes 2 uri iščem nekje z bazenom 2 dvoposteljni sobi za 2 nočitvi drug vikend 19.-21. septembra. Rimske terme, Paradiso, Balnea, ... vse zasedeno. Najdem manjši hotel na Bledu, 2 x polpenzion za vse 4 skupaj s turistično takso okoli 1.100 €. Sem sklenil, da tolk pa ne dam, saj za ta denar dobim že 4 nove 19" gume za Mazdo 6. Iščem naprej in bom vesel kakšnega predloga. Saj res, a se da morda kje dobit gume na turistične bone? 😂 To je nova realnost - kot zanimivost naslednji vikend med motogp dirko, hotel na sami plaži v Riminiju - Catollica, 35€ na noč z zajtrkom.... Dirka pa razprodana Popravljeno 12. september, 2021 od jures 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 Midva vstopava v novo poglavje ‘samostojnih otrok’ in bova vecinoma tripala z motorjem, kar sva ze delava obcasno poleg morske rezidence. 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 pred 9 urami je jures napisal: Pol pa še nov kolaps primorke danes, 4 ure po stari cesti.....pa samo slovenci na cesti. Tujci pa na AC v kolapsu… ceprav sem ravno vceraj, ko sem se vracal iz Vrhnike, videl tudi na stari cesti cel kup tujcev… Google maps obvlada obvoze 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 Pa še vedno bremzajo pri vseh bivših cestninskih... pol se pa sprašujejo od kod fantomski zastoji. 1 Citiraj
50keda Napisano 14. september, 2021 Prijavi Napisano 14. september, 2021 @Boss tempomati in avtomatska sinhronizacija z hitrostjo na navigaciji? 2 1 Citiraj
Boss Napisano 14. september, 2021 Prijavi Napisano 14. september, 2021 To je za ukint in to takoj. 3 1 Citiraj
jures Napisano 25. september, 2021 Prijavi Napisano 25. september, 2021 Rovinj, zakljucek. Nobenega PCT, nobene maske….., nobenih znakov da je covid kje, enako kot v Italiji. Pase iti malo ven iz Slovenije. Mi znamo (smo obsedeni) samo se o tem. 7 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.