g.Wankel Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september (urejeno) Pred eno uro je Bini napisal: Zdaj hodijo penzjonisti na morje... 😊😉 Zdej hodimo legende 💪 V petek na Sardinijo, če bo Mazda htela 😜 Popravljeno 3. september od g.Wankel 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Septembra je na morju najlepše, takoimenovani DeSUS termini so zakon. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Ja res je👍 Še nekaj fotk... 😉 VID_20240910_085620.mp4 3 1 Citiraj
Bini Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september Pa gremo še malo po Cresu.... 🤗😉 4 1 Citiraj
TBA Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 12 urami je Bini napisal: Pa gremo še malo po Cresu.... 🤗😉 js jo jutr za čez vikend pičim v bližino Umaga 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 14 minutami je TBA napisal: js jo jutr za čez vikend pičim v bližino Umaga A to s podmornico? Al pa vsaj šnorkel na avtu... 1 Citiraj
TBA Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september bazo imamo ene 5km iz umaga. smo kr vilo najel , par decu nas gre žurat. če bo koper-dragonja pod vodo mam že nagledano pot Citiraj
Boss Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 4 minutami je TBA napisal: bazo imamo ene 5km iz umaga. smo kr vilo najel , par decu nas gre žurat. a kurbe mate najete al jih sprot poberete? 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Kolikor jaz vem, pravi Slovenci vse s seboj pripeljejo, in pivo in hrano in ... ... ... 2 4 Citiraj
TBA Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september pred 1 uro je Boss napisal: a kurbe mate najete al jih sprot poberete? kurbe??? to je treba plačat zihr bodo kake prasice tam sicer gremo pa za to dol da se od bab spočije . roštil in pijača . 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Danes je na Cresu še vreme nekako zdržal.... 🍻🤗👍😉 5 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Porcija, da te kap 💪 Uživajte! 👍 1 Citiraj
Bini Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september Danes je bilo pa celo 12.zjutraj,čez dan pa 20.(Cres)....🥶 A nas ni oviralo pri turi in ogledih po otoku.... 4 Citiraj
godlike Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september pred 8 urami je Bini napisal: Dobri spomini. V jami ježev tolko, da komaj ven prideš. Voda je bolj mrzla, ker so tu podvodni izviri sladke vode. In seveda nikoli gužve, tudi v top sezoni. 2 Citiraj
godlike Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september (urejeno) Celo Osorščiso si prehodil? To so moje dolgoročne sanje. Jaz sem bil iz Nerezin na Sv. Mikul in do Televrina, pa nazaj. Popravljeno 14. september od godlike 3 Citiraj
Boss Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Tipično Slovensko - na morje grejo hodit v hribe. 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Ni res... najlepše je na vrhu hriba pozimi pri -13 ko piha burja in te moči 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september pred 36 minutami je Tilen5 napisal: pri -13 ko piha burja in te moči Pri -13 v hribih me še ni nikoli močilo. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september pred 2 urama je godlike napisal: Celo Osorščiso si prehodil. To so moje dolgoročne sanje. Jaz sem bil iz Nerezin na Sv. Mikul in do Televrina, pa nazaj. Mala malca,par deci vina, 4 ure cajta pa 18 stopinj celzija dela čudeže.... 😂😉 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.