jures Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 brskam po starih slikah in se ne morem nasmejati, obenem pa sem naletel na slike avtekov, ki so nosili CIGI: 1. Seat Cordoba 1.6 SXE je bila prva a bi moral poskenirati slike 2. seat Toledo 1.6 SXE enako 3. Seat Toledo TDI 1.9 (slaba slika) 4. Seat Leon TDI Sport 150, uradno 180 5. Ford Mondeo TDCI 136 6. Kia clarus 1.8, ki je vsko?ila za 3 mesece ob nakupu stanovanja, a ni bila dele?na fotke 7. Seat Altea 1.6 Stylance 8. Mazda CX-7 revolution 9. Seat Exeo TDI CR 143 stylance Preden sem imel sp pa nisem mogel zdruziti se te titule na Mazdi 5 CD 143, Peugeot 407 Sw HDI, Mazda Xedos V6 2.0.... Tablica gre naprej, pleh se menja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 mater, pa ti si mel skor same Seate Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Na parih slikcah pa truga manjka :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Na parih slikcah pa truga manjka :ne vem: Lej ta??e ne more vedno sabo vozit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Stroker Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Lej ta??e ne more vedno sabo vozit. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Jest Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Ampak najlepsa pa je CX-7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Ejga kake rore si mev na Fordilaku? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Ejga kake rore si mev na Fordilaku? ?e dobr, da Ford ni japonc, ker bi bla ri?ota... Citiraj
jures Napisano 31. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 mater, pa ti si mel skor same Seate ta je 9-i, zena imela se 2 ibici, to dela pla?a? pa manj kot za VUVU al pa olimpijado... Ejga kake rore si mev na Fordilaku? Komplet MS design - tud pragovi Ampak najlepsa pa je CX-7 Pazi da te zena ne sli?..... ?e dobr, da Ford ni japonc, ker bi bla ri?ota... Mogo?e je slika bolj taka, a je kar po?ivilo ti ?katlo dekadentno od Forda... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Pazi da te zena ne sli?..... Moja ali tvoja Sem imel zadnjic tanovo CX-7 tri dni v uproabi, ko je bila moja sestica na servisu ... in bi jo najraje kar obdrzal Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 31. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Moja ali tvoja Sem imel zadnjic tanovo CX-7 tri dni v uproabi, ko je bila moja sestica na servisu ... in bi jo najraje kar obdrzal a tvoja je tud Cigi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 a tvoja je tud Cigi? Moja ni Cigi... govora je o CX-7 ... in si rekel, da naj pazim, da me zena ne slisi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 31. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Moja ni Cigi... govora je o CX-7 ... in si rekel, da naj pazim, da me zena ne slisi ... Moja je Cigi ...kapi?? Ko govori? o najlep?i... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Moja je Cigi ...kapi?? Ko govori? o najlep?i... Kapi? kapi? ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 ta je 9-i, zena imela se 2 ibici, to dela pla?a? pa manj kot za VUVU al pa olimpijado... Tut moj father je mel pred Mazduro Cordobo z 1.4 motorjem, je delala kot urca, kot zdej tut Mazdurca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Moja ali tvoja Sem imel zadnjic tanovo CX-7 tri dni v uproabi, ko je bila moja sestica na servisu ... in bi jo najraje kar obdrzal So ti motor menjal, ?e je mogla bit 3 dni tam ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 So ti motor menjal, ?e je mogla bit 3 dni tam ? Strihanje zadnjega odbijaca in menjava luci ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 1. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2010 Strihanje zadnjega odbijaca in menjava luci ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 apdejt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2013 apdejt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Aha Jures lima slikice - obeta se menjava avtomobila Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Lepa zbirka, ampak bakrenega pa ?e nisi imel nobenega (moral sem, priznam). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Lepa zbirka, ampak bakrenega pa ?e nisi imel nobenega (moral sem, priznam). je mel pa so mu ga v parih dneh nekje na dolenjskem spizdili "zbiralci bakra" ... Citiraj
jures Napisano 26. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2013 ko je kosovni me vsi pozdravljajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.