jernic Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Ja zato jo bom pa kupil ko grem v penzijo! Nedvomno bo? naro?il avtomatik... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
mazdaman Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Nedvomno bo? naro?il avtomatik... ?e bo roka ?e slu?ila bo handgetirb. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Metachlone Napisano 5. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2010 Nisem imela ve?jih te?av, ?e nisem obti?ala v snegu, je pa res da vozim po pameti in z ob?utkom. Zmerno sne?enje ni ve?ji problem, je pa seveda priporo?ljiv ABS v vsak primeru. ?e bolje je, ?e ima avto Torsen zaporo diferencijala (nekateri 1,8 NB2 in mislim, da vsi 1,8 NB2,5). Hmm, malo sem bral in gledal glede LSD-ja in me zanima kako to zgleda v praksi na snegu. V primeru da se eno zadnje kolo vrti v prazno, bom ostal na mestu (?e nimam LSD-ja), medtem ko ?e imam LSD se bom lahko odpeljal? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Hmm, malo sem bral in gledal glede LSD-ja in me zanima kako to zgleda v praksi na snegu. V primeru da se eno zadnje kolo vrti v prazno, bom ostal na mestu (?e nimam LSD-ja), medtem ko ?e imam LSD se bom lahko odpeljal? Z LSD se bo? bolj verjetno odpeljal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 z LSD se ti baje fuuuul dogaja... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Sam v Mx5 je celo legalno u?ivat v tem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Metachlone Napisano 8. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2010 Tale video je kr zanimiv. Dobr, za driftanje sm ?e vedu da je bol?, pa za ?portno vo?njo, zanimiva mi je predvsem vo?nja med sto?ci Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.