uklopko Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 ZAKONNNNNNNNNN SNE?I!!!! Zdej pa boste lahka sprobaval gume ob 1. beli podlagi . Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 ZAKONNNNNNNNNN SNE?I!!!! Zdej pa boste lahka sprobaval gume ob 1. beli podlagi . Pa rjo z ro?ne snel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20225%2010%201.gif V Bistvu ugotavljam enako kot na testu s tem da me tud drzijo na mokrem, z gumami sem zelo zadovoljen. (ne bom pisal da so oh in sploh,. ker se mi zdi da so vsakomu njegove gume najbolj?e) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 JS NIKJER ne dobim 205/50/16 !!! Citiraj
eye Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 mene pa zanima a ma kdo izku?nje s zimsko gumo Continental TS780 Citiraj
LabiGT Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 te so kar stare... vozil sem z njimi na alfi 146ti...po mokrem so ble kar slabe ostalo pa ne vem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Vpra?anje za gumiexperte NA poti sem sem pri 10C na mokri cesti avto lahko vozil kot z letnimi, bil sem zelo presene?en kako te nokian gume dr?ijo ko pra***, trde v iber z letnim profilom in lamelam... No ali temu botruje dejstvo, da imajo oznako M+S ALL WEATHER PLUS http://www.nokiantires.com/tyre?id=11899&a...ame=Nokian+WRG2 , offers the best performance in every season. The asymmetrical inside-out tread pattern allows our engineers to design different areas of the tread to focus on the different driving conditions you will encounter throughout the year. So while seasons may change, your choice of all-weather tires remains the same: Nokian WR G2. The shape and siping of the outer shoulder make the tire easy to handle and stable to drive on all surfaces, even at high speeds, while the inner shoulder ensures superb grip in winter conditions. Hudo hudo dobra gume sedajle v jesensko-zimskem ?asu, ?akam na sneg za zimski test - ampak vsi vemo da so zimske razmere parkrat na leto, tako da mam nevedo? kaj sem kupil velk zegn. Hej kako se ti obna?ajo na snegu? Citiraj
jures Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Hej kako se ti obna?ajo na snegu? Odli?no, skratka nimam problemov pa ?e bo? imel priliko videti kje ?ivim mi bo? verjel (tudi speljevanje zjutraj na kvazi splu?enem klancu brez lu?ke) Seveda z ob?utkom, moram ?e enkrat re?t da sem zelo zadovoljen, ?e posebej ker opazim uporabnost v vseh razmerah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
RoKo Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Odli?no, skratka nimam problemov pa ?e bo? imel priliko videti kje ?ivim mi bo? verjel (tudi speljevanje zjutraj na kvazi splu?enem klancu brez lu?ke) Seveda z ob?utkom, moram ?e enkrat re?t da sem zelo zadovoljen, ?e posebej ker opazim uporabnost v vseh razmerah Sej verjamem, jaz imam letne Nokian, pa so super,zato spre?ujem za zimske... Bo za probat.... Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Jaz mam pa zdele za vozit Astro na ?isto novih zimakih Sava Eskimo S3. Z eno besedo povedano so na snegu bolj?e od dve leti starih Dunlop Wintersport 3D, kar potrjuje dejstvo, da zimakom leta in prevo?eni kilometri zelo ?kodujejo pri performancah Citiraj
Activa Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Tudi meni 3 leta stare Dunlop Wintersport 3D ne delajo ve? najbolje, ?eprav je profila ?e precej. Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Tudi meni 3 leta stare Dunlop Wintersport 3D ne delajo ve? najbolje, ?eprav je profila ?e precej. ?al je to problem z vsemi zimaki - dobri so ko so novi pol je pa vse eno povpre?no sranje. Citiraj
Alex Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 ?al je to problem z vsemi zimaki - dobri so ko so novi pol je pa vse eno povpre?no sranje. Alora ni druge,kot vsako leto kupit nove zimake. Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2010 Prijavi Napisano 3. december, 2010 Alora ni druge,kot vsako leto kupit nove zimake. Ja, ?e bi hotel biti maksimalno varen v uporabi zimakov bi verjetno bila to edina re?itev Citiraj
eye Napisano 4. december, 2010 Prijavi Napisano 4. december, 2010 jst bom pa po vsej verjetnosti Nokian w+ dal nazaj gor (nove) .. mel sm jih ?e 1x na tisti sportski fiesti pa so ble dobre in po snegu in po "dreku" na cesti ... za kak?ne mi?elinke mi je pa nekak ?koda denarja ker ne bom delal vragolij na cesti Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Ja, ?e bi hotel biti maksimalno varen v uporabi zimakov bi verjetno bila to edina re?itev Ja js vsako leto nova kolesa pol me pa en drug naba?e s 5 let starimi zimaki, neprecenljivo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 tak se dela... izbira da te kap... ne pa pri Mazdi Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Js mam vpisano eno samo dimenzijo ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Ja js vsako leto nova kolesa pol me pa en drug naba?e s 5 let starimi zimaki, neprecenljivo. V MPSKo?!?!??! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 V MPSKo?!?!??! Kamorkol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 V?eraj zelo zanimiva situacija jaz na levem pasu mimo Audi A4 zadnji model (torej zelo primerljiv avto ), pred njim kamion, zato sta vozila okoli 100 jaz okoli 120-130. Dez, 2C v zraku, V trenutku ko sem bil med njima na levem pasu je na desnem tovornjaku razneslo (olupilo) prvo levo gumo in oba sva naenkrat na polno zabremzala, rezultat: Jaz sem se ustavil tako da sem videl kako se audi ni mogel ustaviti do kamiona, ga pa je resil abs - bil je toliko pri sebi da je opazil da bo pred mano na levem pasu lahko u?el trku in je zaplesal z ritjo tik pred mano Gume so res dobre za te ne- zimske razmere, kot da bi bila suha cesta. ABS pa se je vklopil ?ele proti ?istem koncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.