BOJČ Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Tole pa lepo izgleda Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Da bi bilo tole se CC = zmaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 oblika je res huda,samo kaj ko bo pri?lo do realizacije ne bo toliko podobna te sliki Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Stroker Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Pa ne morem verjet, da nima tistega oran?nega zaslona (klima, radio, pot. ra?., ...).In, da znajo celo tudi pri Mazdi dat normalen potovalni ra?unalnik z barvnim LCD-jem med ?tevce??? A so kon?no opazili, da imajo to ?e vsi najmanj?i prdci od avtomobilov? Pa ?e ve? slik in celo video:Shinari Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Ploki Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 sm ze v tisti temi napisu.. pa bom tu drugac. vedno bolj vsec mi je tale avto.. pa mislim da se bo dal lepse prevest v production cars kot se je flow. Citiraj
Deeyan Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 full coupejevsko zgleda, zlo mi je u?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 aston martin najs rajd... Citiraj LP KAALman
tauko Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 aston martin najs rajd... No, me je le en kon?no spomnil na ?e "videno" obliko Citiraj
tauko Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Sam nos in rit sta pa prov grdo kopirana A dej majo ?e japonci kitajski sindrom plagiatorstva?? Citiraj
Ploki Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 bom cropu rit je pa crossover peugeot 406 coupe in insignia. defenitivno mi je bolj vsec kot rapid, ful ma lepo kolesa potisnjena v robove (kot RX8 in 323f he he), so bili pa mazdini prejsnji koncepti bolj drzni.. Citiraj
eye Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 meni ena lep?ih predstavitev tale shinari mi je vedno lep?i Citiraj
Deeyan Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 meni ena lep?ih predstavitev tale shinari mi je vedno lep?i nisi edini Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
glinik Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Noro lep avtek, ampak se bojim da bo serijska razli?ica prej podobna mazdi 6, kot pa kaj takega ... Lp Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Noro lep avtek, ampak se bojim da bo serijska razli?ica prej podobna mazdi 6, kot pa kaj takega ... Lp Sem skoraj prepri?an, tik pred zdajci bojo zgubli jajca in ga "povpre?izirali" (verjetno nova beseda, hehe), tak?nole dinami?no obliko pa bo na koncu dal prvi ven kak?en Audi ali pa kak drug ?vabo (VW zihr ne, hehe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sem skoraj prepri?an, tik pred zdajci bojo zgubli jajca in ga "povpre?izirali" (verjetno nova beseda, hehe), tak?nole dinami?no obliko pa bo na koncu dal prvi ven kak?en Audi ali pa kak drug ?vabo (VW zihr ne, hehe)! Od Japonskih proizvajalcev ma jajca edino Honda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sem skoraj prepri?an, tik pred zdajci bojo zgubli jajca in ga "povpre?izirali" (verjetno nova beseda, hehe), tak?nole dinami?no obliko pa bo na koncu dal prvi ven kak?en Audi ali pa kak drug ?vabo (VW zihr ne, hehe)! Mo go?e bo pa golf 16-ka drzen? Citiraj
jures Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Lexus LFA (cabrio) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Jaz bi ga pobarval na oran?no in mu na streho nasadil rotacijsko lu?. S tistimi plugi spredaj bi bil odli?en za ?istit sne...Au?, ne me ve? tepst, sej se ne bom ve? ogla?al! Obljubim! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Eni imamo avte za vozit in traktorje za v gmajno. Pol traktor je tako kot bit biseksualc. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Hehe... Lexus ni podoben Shinariju... druga?ne linije :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Pol traktor je tako kot bit biseksualc. Sem kmet in s hribov doma, pa ne razumem prav dobro, kaj pomeni biti biseksualc. A to pomeni, da vedno seksa? z dvema ?enskama naenkrat ali da seksa? samo na parne dneve? Citiraj
mazdaman Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Sem kmet in s hribov doma, pa ne razumem prav dobro, kaj pomeni biti biseksualc. A to pomeni, da vedno seksa? z dvema ?enskama naenkrat ali da seksa? samo na parne dneve? to pomeni da bi sex-su Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 - "Name?" - "Jaser." - "Sex?" - "Yes, yes, sometimes." - "Male, female?" - "Male, female, sometimes camele..." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.