UMMiT_MPS Napisano 5. september, 2010 Prijavi Napisano 5. september, 2010 Ali je ?e kdo naro?al Injenove intake, da je cena nenavita in preverjena dobava.. Za M6 2.0 TE '02, tnx Citiraj
mazda_mx Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Lahko zrihta, edino ameriski modeli Mazd6 imajo 2.3 motorj in Injen dela CAI za ta model. Mogoce je kaksna razlika med motorjema in postavitvijo sesalnih cevi. Injen ima drugace kar navite cene. Citiraj
UMMiT_MPS Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Lahko zrihta, edino ameriski modeli Mazd6 imajo 2.3 motorj in Injen dela CAI za ta model. Mogoce je kaksna razlika med motorjema in postavitvijo sesalnih cevi. Injen ima drugace kar navite cene. Ali pa kak?na alternativa potem? Citiraj
mazda_mx Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Domaca izdelava iz krivljenih alu cevi. Lahko da das sliko motornega prostora in pogledamo, ce je isti kot pri Injen sistemih. Citiraj
uklopko Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 mislim da motorja 2.3 in 2.0 sta enaka in morda bi pasal od m3 takega kot imam jaz (zrihtano od mazda_mx ) Za pogledat bi bilo in malo primerjat ?e se sklada ker pa gre za enak motor kot pri m3 2.0 nebi smelo bit te?av Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
UMMiT_MPS Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Mazda - 6 '02-'04 4CYL. Cold air intake systemDefinition: The RD series is a cold air intake system for the enthusiast craving mid-range power. The intake tube is strategically placed behind the front bumper to acquire colder, denser air. Although most of the RD series is a one-piece design, several are two-piece designs due to the mass air flow meters. Every RD system is certified or pending by the California Air Resource Board and backed by Injen Technology's limited lifetime warranty.Article number: RD6068P http://www.injen-europe.com/site/_img.php?...injen%20015.jpg http://www.injen-europe.com/site/_img.php?...injen%20016.jpg Tole bi moralo bit za 2.0 m6 kot ka?e..? Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 http://shop.ebay.de/?_from=R40&_npmv=3...mp;_nkw=RD6068P Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
UMMiT_MPS Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Tole sem ?e gledal tnx! Za M3 je podatek, da je ista izvedba za 2.0 in 2.3 Za M6 pa ne najdem ?e.. A tole "von america" pomeni samo dalj?o dobavo al tudi davek in carino? Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Tole sem ?e gledal tnx! Za M3 je podatek, da je ista izvedba za 2.0 in 2.3Za M6 pa ne najdem ?e.. A tole "von america" pomeni samo dalj?o dobavo al tudi davek in carino? Bi bil presene?en kako hitro je to tukaj.... DDV pla?a? samo na ceno - ne na po?tnino Meni so spojler kar zastonj spustili iz koreje za 24 USD... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ce je prodajalec iz ZDA, se seveda obracuna tudi carina in DDV. Ce je prodajalec iz Evrope pa pride paket direkt domov. http://shop.ebay.de/?_from=R40&_npmv=3...mp;_nkw=RD6068P Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ce je prodajalec iz ZDA, se seveda obracuna tudi carina in DDV. Ce je prodajalec iz Evrope pa pride paket direkt domov. JAp, je pa tako da so cene v usa s po?tnino in carino bolj?e ponavadi, saj po mojih izku?njah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Dokler je bil funt nizek je meni nabavljanje iz UK kar ustrezalo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.