Skoči na vsebino

mazda 6 gta

Ustvari kratki URL

mikii

Priporočeno sporočilo

Pozdravljeni vsi skupaj!

Odlo?am se za nakup svoje prve mazde in bi rad izkoristil tudi ta forum za pomo? pri tem. Od japonskih avtov sem imel ?e accorda in bil zelo zadovoljen, vmes sko?il na vw in sedaj je ?as, da spet kupim nekaj japonskega :) Odlo?am se zgolj med hondo accord in mazdo 6. Avto mora biti star do 2 leti, do 100k km in do 20 tiso? eur. Trenutno dobim pri mazdi predvsem ve? opreme za isti denar kot pri hondi. Malo sem gledal oglase in opazil to mazdo - klik. Avto je videti zelo lep, naj bi bilo tudi vse ok z njim, itd. Ga pozna morda kdo? Morda kdo od vas prodaja kaj podobnega? Hvala za kak?ne koli informacije.

lp

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

2.5 bencin je dobra izbira. Morda je smiselna predelava na plin. Na cosmosu imajo testnega karavana z isto opremo. ?e se zdila? ?e za ceno (ker jo ?e lep ?as prodajajo bi se gotovo dalo kaj), je morda bolj? izbira kot tvoja ogledana. Ne priporo?am pa 2.0 motorja ker je baje malo pre?voh in ?e v istem registracijskem razredu si, torej je 2.5 dosti bolj? izbira.

Pa sre?no pri nakupu.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Marsikej napi?ejo: SLO, 1. lastnik, servisna knjiga , 75 kkm. Preveri. ?e je vse res, ker ne vem, zakaj potem ni registriran.

Druga?e pa se mi zdi cene nekoliko visoka. Testni se po moje da zdilat na 20 k? ali nekaj ?ez.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz se vozim sedaj s tesno mazdo 6 karavan 2.0

Kot avto je :bravo: udobje ,oprema,dobro izoliran,prostoren,dobro izdelana notranjost pa ?e kej.

Edino kot so ?e povedali se zatakne pri motorju res da ima 6 prestav ampak bencinar s tem motorjem je prelen,(druga?e je to z dizelskim agregatom ki je :bravo::bravo: )

?e pa ne zahteva? preve? bo pa ta motor ?ist ok izbira,najbol?e bo ?e sproba? bo? najbol ugotovil.

Sam imam m3 GTA, in ni za primerjat v posko?nosti motorjev

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.