komar Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Kon?no je pred nami en ?udovit vikend!!!!! Lepo ga izkoristite! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Ja...res je lep vikend pred nami...samo,da ni de?a...pa ?e nalepko bo? lahko nalimal, ker bo sonce.... torej lep vikend vsem... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 20. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Nalepka gre gor ?e danes!!! Da bom imel pol vikend fraj-haha! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 he,he...samo potem mora ?e komisija oceniti pravilno lego nalepke....?e dr?i v skaldu z dogovorjenim Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Sishi Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Ja lep vikend bo..... Bom mal mojo FBG-jko li?pou.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Kyuss Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Kon?no je pred nami en ?udovit vikend!!!!! Lepo ga izkoristite! Misli?, da je dovolj za avtopralne feti?e? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
KAALman Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 danes popoldan oprat, pono?i pod streho, jutrip a v nedeljo je pa lepo vreme naro?eno Citiraj LP KAALman
komar Napisano 20. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2005 he,he...samo potem mora ?e komisija oceniti pravilno lego nalepke....?e dr?i v skaldu z dogovorjenim Je ?e nalepljena - na zgornjem robu ?ipe, ker na spodnjem (kot si predlagal) jo ?isto spojler zakrije. Kdo pa je v komisiji?Se ?e "pajtlam" od straha. Kje in kdaj pa bo ocenitev?... Son?ek je in ... Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 ...jaz ne morem bit sku?tran... Nagradno vpra?anje? Zakaj pa ne....??he,he Zgornji rob je tudi kul...jaz moram tud tole ve?jo nalimat danes gor...nek se vidi. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 20. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Jaz vem zakaj ne more? bit sku?tran, pa ne upam povedat ... P.S.: Bom slikice z "nalepko" v rubriko STYLING napopal! Mimogrede, komu se moramo zahvalit za tako "lejpe" nalepkice? Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 KON?NO ! sem tudi jaz zvedel, da jutri delam, tak da adijo vikend imejte se skrajno lepo Citiraj LP KAALman
David Napisano 20. maj, 2005 Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Kaalman....?e te kej potola?i dejstvo da tudi jest delam cel vikend......Pol je to to....))) LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2005 Jaz pa cel vikend ne delam NI? - no, samo to kar ho?em! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 grrrrrrrrrrrrrrr Sicer se pa ne prito?ujem.....tako nekako pa zgleda moje delo....... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 eee... tvoje delo... ti dve si ti naredo, ali pa dela? v kaki diskoteki ? Citiraj LP KAALman
Kyuss Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 eee... tvoje delo... ti dve si ti naredo, ali pa dela? v kaki diskoteki ? To sta njegovi izvenzakonski h?erki, ki ju vozi po diskotekah, samo da mu ni treba pla?ati pre?ivnine. Hec, seveda. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 Ne ne moje delo je slaj?e.....organiziram latino ve?ere.....torej je stvar dosti zanimiva.....sicer pa lahko to izkoristim tudi kot povabilo......))) LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.