Sishi Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 Torej ?la mi je jermenica glavne gredi na MX-3 1.8 V6. Ali ima kdo, ki '?raufa' V6 motorje kako za prodat ali pa kje se da to kupiti (razen pri uradnem Mazda servisu). Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 pokli?i tapos.si te imajo vse, za dober denar, loh ti pol jaz dvignem (500m stran) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 Bom pogledal, mejbi mam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 25. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2010 Bom pogledal, mejbi mam. Se priporo?am... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 Nimam jermenice. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.