jstdoma Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 Sicer ne spada tema glih na Mazda forum, pa vseeno imate morda kak?ne izku?nje. In sicer: odlo?am se za nakup mobitela Samsung I9000 Galaxy S pa me zanima ?e je kdo ?e kaj preizku?al ta telefon? LP Citiraj
Ninja Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 Vreden nakupa. Edin problem?i? pri temu je navigacija, ki zelo ?voh pokriva Slovenijo + JV Evropo. Druga? pa zelo lepo odziven. Sem se neki ?asa igrala z njim in bi ga takoj mela, ?e bi ?e Nokia recimo gor pisalo Android je res zakon trenutno. Citiraj
tauko Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 jo pa prelepi? z nokia nalepko pa je... Sicer gre? pa v kak mobitelov center in jo sprobaj...oz. nazadnje so mel v bigbangu prezentacijo samsungovih telefonov v citi parku Citiraj
Boss Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 je Ninja napisal: Vreden nakupa. Edin problem?i? pri temu je navigacija, ki zelo ?voh pokriva Slovenijo + JV Evropo. Druga? pa zelo lepo odziven. Sem se neki ?asa igrala z njim in bi ga takoj mela, ?e bi ?e Nokia recimo gor pisalo Android je res zakon trenutno. ?al Android ni zakon, ker mu manjkajo dolo?ene osnove... recimo eden bolj problemati?nih kiksov je, da ne zna pravilno uporabljati certifikate tako ni mo?no dostopati do spletnih strani, ki rabijo certifikat za identifikacijo oziroma kodiranje podatkov. Tako recimo ne deluje na NLB Kliku, e-davkih, Mobitel Monitorju itd itd. Tudi v verziji 2.2 tega ?e niso odpravili tako, da zaenkrat ni glih idealna izbira Citiraj
Ninja Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 je Boss napisal: ?al Android ni zakon, ker mu manjkajo dolo?ene osnove... recimo eden bolj problemati?nih kiksov je, da ne zna pravilno uporabljati certifikate tako ni mo?no dostopati do spletnih strani, ki rabijo certifikat za identifikacijo oziroma kodiranje podatkov. Tako recimo ne deluje na NLB Kliku, e-davkih, Mobitel Monitorju itd itd. Tudi v verziji 2.2 tega ?e niso odpravili tako, da zaenkrat ni glih idealna izbira Okej, ostajam na Symbianu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 Ostajam na windowsih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 ostajam na cracku Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.