Deeyan Napisano 28. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2010 Prodaj ti enemu, ki ima 323F pa daj posebej pod male oglase. A se ni Nidhogar zanimal za to podvozje? sem ga upra?u, ?e bo rabu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 ?e bi bil res kdo zainteresiran za nadaljevanje projekta mu jo dam za 1500? zraven pa dam podvozje od F-ke GT in zapakirane ?portne vzmeti H&R. kaj ti ponuja? za ta denar? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2010 kaj ti ponuja? za ta denar? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3671&st=40 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2010 Predlagam, da tole nabavi? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4081933&show=1 Ima ?e po defaultu V6, coupe je tud, pa ?e facelift je, da ima airbage Po slikah je videti vse ok, ima tud original feltne, manjkajo samo zadnje zavesce Ni je ve? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 28. september, 2010 Prijavi Napisano 28. september, 2010 Prodaj ti enemu, ki ima 323F pa daj posebej pod male oglase. A se ni Nidhogar zanimal za to podvozje? Sem se zanimal ?e pred Deeyanom, ampak sem se odli?il kupit cel avto (sepravi V6 ma?ina in temu primerno podvozje).. Druga?e pa Deeyan, ?e bom rabil ti sporo?im (?e bo? imel ?e), ?parat pa tudi ni treba zame Citiraj
Deeyan Napisano 28. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2010 Sem se zanimal ?e pred Deeyanom, ampak sem se odli?il kupit cel avto (sepravi V6 ma?ina in temu primerno podvozje).. Druga?e pa Deeyan, ?e bom rabil ti sporo?im (?e bo? imel ?e), ?parat pa tudi ni treba zame Ok, sam da vem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Da ne odpiram nove teme, me zanima ali se res CAI-a sploh ne da homologirat? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Vse kar ima T?V naj bi se dalo. Kar si kupil in nima - se ne da. ?e ima filter T?V, cev si pa sam zrihtal je mu?kalica, ki bi ?la ?ez ampak ne bom dal roke v ogenj za to. Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Uf ?it, ker bom nujno rabu, ker originala nimam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 Uf ?it, ker bom nujno rabu, ker originala nimam poi??i malo, veliko proizvajalcev ima na webu sedaj pdfje (to je dovolj) a bo? sedaj vzoren Slovenec na cesti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 10. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2011 poi??i malo, veliko proizvajalcev ima na webu sedaj pdfje (to je dovolj) a bo? sedaj vzoren Slovenec na cesti jp, enkrat u ?ivljenju te pa vsaka stvar izu?i (vsej mene) pa morejo bit papirji to?no od tega proizvajalca, ko ga mam zdej gor? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 10. maj, 2011 Prijavi Napisano 10. maj, 2011 jp, enkrat u ?ivljenju te pa vsaka stvar izu?i (vsej mene) pa morejo bit papirji to?no od tega proizvajalca, ko ga mam zdej gor? ?e niso je odvisno kak dan ima un na tehni?nem - po vseh pravilih ja, in tudi tvoj avto med na?tetimi notri Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 11. maj, 2011 Prijavi Napisano 11. maj, 2011 Uf ?it, ker bom nujno rabu, ker originala nimam mora met hanco oiriginal filter in skatlo sem mu dal zraven Citiraj MAZDA POWER
Hanco Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Napisano 12. maj, 2011 mora met hanco oiriginal filter in skatlo sem mu dal zraven omg sam res !!! cak grem pogledat ce je temu tko bi mogu met 2 !! omg sam res !!! cak grem pogledat ce je temu tko bi mogu met 2 !! aaaaaaaa rabm o?ala najdu 2 filtra na podstrehi !! deeeyaan kook da? Citiraj
Deeyan Napisano 12. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2011 omg sam res !!! cak grem pogledat ce je temu tko bi mogu met 2 !!aaaaaaaa rabm o?ala najdu 2 filtra na podstrehi !! deeeyaan kook da? Zakon! Sam TUV bom pa enkrat vseen rabu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 12. maj, 2011 Prijavi Napisano 12. maj, 2011 Zakon! Sam TUV bom pa enkrat vseen rabu tud jst bi ga Citiraj
Deeyan Napisano 12. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2011 tud jst bi ga ?e bom dobu kje kej ti sporo?im Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 15. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. maj, 2011 Han?o, da se dobit homologacijo za CAI Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 15. maj, 2011 Prijavi Napisano 15. maj, 2011 Han?o, da se dobit homologacijo za CAI No pol bomo pa zrihtal Citiraj
jures Napisano 12. december, 2012 Prijavi Napisano 12. december, 2012 A kdo ve ce lahko prides na tehnicni pregled in obenem naredis tehnicnega in homologacijo? Govorim o auspuhu na mopedu.... Al bi moral najprej narediti homologo in pocakati da pride kartoncek pa pol tehnicni? Registracija potece januarja in bo pol vse na enkrat treba. EDIT: Idiot jaz je pozabil da je prvi tehni?ni 2014, motor je 2010 letnik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.