Tuba Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Zdravo Js pa i??em ?ici ro?ne zavore za mazdo 323f ba 2.0 v6 letnik 1998. Zanima me kje bi lahko kupil to in pa kje bi ?e lahko kupil ostale dele za to mazdo, ker na netu skoraj ni ponudb za ta model? Hvala Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Skoraj 100% Potokar v LJ, ali kak?na druga trgovina z avtodeli. ?e ne druga?e je pa v Fu?inah majster, ki ti jo po vzorcu naredi Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Druga?e imam jaz veliko rezervnih delov (rabljenih) za 323f ba sicer 1.5 ampak nekateri deli so isti kot pri V6... pozanimaj se ?e je isto pa mi lahko sporo?i? na ZS ?e kaj rabi? Citiraj
Tuba Napisano 6. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Sem kontaktiral Potokarja pa pravi da ni mo?no dobit. A je res tak redek model da je dele tak te?ko dobit? Citiraj
Deeyan Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Sem kontaktiral Potokarja pa pravi da ni mo?no dobit. A je res tak redek model da je dele tak te?ko dobit? GT-ejk je pa res zlo malo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Kaj pa ?e Motomat, Tapos Medvode, a net, ...... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.