vuk Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 prva Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 21. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2005 druga Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 21. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2005 tretja Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 21. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2005 ?etrta Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 21. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2005 peta-sam tolko,da ne bo kdo rekel,da mam ?rne feltne Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 21. maj, 2005 Prijavi Napisano 21. maj, 2005 Vauuu, lepo - tablico mislim - seveda! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 lep avto (omara GTI ) moral bi pokritizirat prostor za fotose?n, vendar ga ne bom ker je blo pretemno, in so zrnaste slike Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Jaz pa zanala?? rinem sem in tu poslikam avto...saj ve?, da obo?ujem temno.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ej vuk......luskana ?ivalca.....)) Ej kje si te felge kupu.....te so mi u?e?....kaj so 16'?? LP daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ej vuk......luskana ?ivalca.....)) Ej kje si te felge kupu.....te so mi u?e?....kaj so 16'?? LP daVid Jap,16ke so...tak?ne feltne kot vidi? na sliki, v tej barvi ne more? nikjer kupit, ker so custom pobarvane ter so unikat...drga? so pa to Dezent T.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Kyuss Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Europark, a? Druga?e pa, tablica je odli?na. Imam le ob?utek, da ima? pomi?ljaj na sprednji tablici magneten, ker ti kar naprej odpada. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
KAALman Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Europark, a? Druga?e pa, tablica je odli?na. Imam le ob?utek, da ima? pomi?ljaj na sprednji tablici magneten, ker ti kar naprej odpada. h? ? kaj ma ? Citiraj LP KAALman
Kyuss Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Europark, a? Druga?e pa, tablica je odli?na. Imam le ob?utek, da ima? pomi?ljaj na sprednji tablici magneten, ker ti kar naprej odpada. h? ? kaj ma ? Eh, ?udna ?ala! http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...pe=post&id=6630http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...pe=post&id=6631 ?e pogleda? obe sliki, vidi?, da na prvi ima pomi?ljaj, na drugi pa ne. Zato sem sarkasti?no reagiral, da ima najbr? magneten pomi?ljaj, ki ni kaj prida stabilen.Seveda gre v resnici za photoshopano sliko. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
pierce Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 Lu?tno, lu?tno... sem najprej mislil, da so ?rne feltne, takole so pa ?e lep?e, bo treba enkrat v ?ivo pogledat, saj premacyjev sem kar nekaj ?e videl, samo tale je z naskokom najlep?e upedenan, na easy in s stilom Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.