Turbo Lumpi Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 No malo sem se igral z podvozjem pa sem med drugim izpraznil komplet zavorni sistem, ko sem nazaj sestavil mi pa sklopka ne dela, oz. je mehka ko puding. Zavorno olje je pa isto kot za sklopko. Druga?e ko stiskam bremzo se tudi sli?i da nekje uhaja zrak, nevem pa ?e to?no kje (bom jutri probal najti). Samo sklopka pa mi nikakor ne gre v glavo... Avto je pa 323f ba 1.5. ?e bi kdo vedele kaj je lahko narobe ne ?parat tipkovnice. Hvalaa Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Nekaj nisi dobro prezra?il, ali pa zatesnil. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 29. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2010 Nekaj nisi dobro prezra?il, ali pa zatesnil. Ja, pozabil sem ?e vpra?ati ?e se sklopko tudi kje prezra?i kot se zra?i bremze Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Na menjalniku, kjer je sklopka ima? nipl, tko kot pri bremzah. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 30. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. september, 2010 ?e nekaj... glede aluminjastih cevi z zavore... ?e ti recimo ena po?i, se da ?tukati in kako, ali je potrebno zamenjat celo cev?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 ?e ima? orodje za obro?ke na cevi delat, bi se mogo?e dalo v?tukat. Sam ?e nisem tega delal, je treba kakega majstra vpra?at, ?e se to sploh dela! Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 30. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. september, 2010 Hvala. ?e nekaj me j**e. Ko sklopko zra?im, mi kar no?e potegnit olja, vsaj v curku ne, malo ga ?prica, curka pa kar ni... Ima to slu?ajno kako vezo z po?eno cevjo? Citiraj
jures Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Hvala. ?e nekaj me j**e. Ko sklopko zra?im, mi kar no?e potegnit olja, vsaj v curku ne, malo ga ?prica, curka pa kar ni... Ima to slu?ajno kako vezo z po?eno cevjo? ?e je potem mora? imeti nekje flek (ko ne zra?i?)....al ti pa zrak vle?e not med zra?enjem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 katere zavorne cevke bi ti ?tukal?? Na tvojem mestu bi kupil nove pa po mo?nosti za obe strani.Stari zavore niso hec. Skratka odpravi vse napake na cevkah(al karkoli ti pu??a,zamenjaj ?tukaj kar ?e?) potem pa se loti nalivanja olja in pa samega zra?enja celotnega sistema!! Vpra?al si pa sme?no da ve??. ?e se spravi? pumpat gume in je ta predrta hmmm vrjetno bo? najprej zaflikal preden bo? hotel met napumpano gumo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 pomoje je blo govora o lajtngi, se pravi od servota pa do bremze. Tisto pa pomoje ni noben problem vmes dodati nekaj nove cevke, samo pravo orodje je treba imet. Citiraj
BOBI Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Hvala. ?e nekaj me j**e. Ko sklopko zra?im, mi kar no?e potegnit olja, vsaj v curku ne, malo ga ?prica, curka pa kar ni... Ima to slu?ajno kako vezo z po?eno cevjo? sklopke ne mores sam zracit more ti v avtu en stisnit dva do trikrat te pa drzat isto kot ce bi bremze zraco te pa nipl odvijes pa to tako dugo ponavlas da bo zrak sel ven in bos mel curek kot ti pravis Citiraj MAZDA POWER
Turbo Lumpi Napisano 1. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Klopko, vem da zavore niso hec, za ?tukanje sem vpra?al ker je za v?tukat veliko la?ja pot, kot menjava celotne cevke (od spredaj pa vse do zadnjih bremz) in meni osebno zamenjat cevke ni problem. No ko sem opazil po?eno cev pri bremzah sem rekel bi blo fajn vsaj sklopko zrihtat, pa valda mi je en pumpal sklopko jaz sem pa nipl odvijal, zdaj ali sva narobe delala (oz kje pu?a sklopka), ali je pa kriva po?ena cev pri bremzah bomo pa kmalu videli. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 No naravnost super.. zdaj mi je po?la ?e rezervna cev, tako da bi prosil ?e kdo ve kje bi se dalo dobiti cevke, oz kdo pozna majstra da mi se?tuka cevi... Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 3. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2010 Rana ura zlata ura... evo sm zvedel da naj bi imel orodje za delat navoje (oz kakorkol se re?e tistmu za pr?ravfat) vsak malo bolj?i mehanik, skoraj vsak pa tudi cev (da nav treba posebej kupovat) Citiraj
godlike Napisano 9. marec, 2023 Prijavi Napisano 9. marec, 2023 Si bom sposodil temo. Po dolgem času sem spet vozil M2. Sklopka, če jo počasi stisneš pri dnu podrhti. Rekel bi kot da pedal se minimalno zatika. V kolikor hitreje stisnem je normalen občutek. Tudi ob spuščanju je normalen občutek. Ima kdo kako idejo, preden avto vozim do mojstrov in poslušam, da sem prehiter in naj pridem ko bo huje? Citiraj
NevLado Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 pred 14 urami je godlike napisal: Si bom sposodil temo. Po dolgem času sem spet vozil M2. Sklopka, če jo počasi stisneš pri dnu podrhti. Rekel bi kot da pedal se minimalno zatika. V kolikor hitreje stisnem je normalen občutek. Tudi ob spuščanju je normalen občutek. Ima kdo kako idejo, preden avto vozim do mojstrov in poslušam, da sem prehiter in naj pridem ko bo huje? Kaj zate pomeni "podrhti"? Da maš občutek da malo zaplava? Citiraj
godlike Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 Občutek da ne gre gladko noter. Kot da se rahlo zatika. Citiraj
godlike Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 Sem. Ga bom vzel ven in testiral še 1x popoldan. 1 Citiraj
godlike Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 pred 2 urama je Brane napisal: Popravi tepih Evo brskam po spominu. Če se je zatikala ob tepih, je to bilo ob spuščanju in ne stiskanju! 2 Citiraj
godlike Napisano 10. marec, 2023 Prijavi Napisano 10. marec, 2023 Sem vseeno preveril in ni tepih. Saj se mi je zdelo, da ne morem bit tak nor, saj pa nisem blondinka. 7 Citiraj
godlike Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Update. Marjan (Ferk mehanik) je rekel, da je to sklopka v začetni fazi. Da grabi pa še ok. Sem jo že naročil. 2 Citiraj
godlike Napisano 13. marec, 2023 Prijavi Napisano 13. marec, 2023 Ja ja. Šefe je grozn. Saj z Marjanom delam privat. Dopisal sem samo Ferk, da se ve kateri Marjan, ker sem že zasledil, da se ga je omenjalo. 2 1 Citiraj
Bini Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Je Marjan vsaj tolk dober kot Pelko-Simon z Lj.konca 🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.