komar Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Evo, ker si tako svetoval g. VUK sem zamenjal anteno na moji ?katlici. Iskal sem sicer ?rno, ampak v Mediamarktu so taki reve?i, da imajo samo 2 modela in to oba v ALU-looku! Najprej z staro: Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 In z novo prvi?: Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Pa ?e drugi?! Je to lep?e?!? Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 jap to je lep?e...odli?no zgleda...zdaj pa ?e k naslednjima dvema to?kama na moji listi predlogov Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Kyuss Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Jaz prav tako resno premi?ljujem o novi anteni, in sicer o taki, ki bi bila ?imbolj skrita. Mogo?e kdo ve, kak?ne so cene za tip anten, ki se namestijo na zadnjo ?ipo? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Tomi ti pa kar presene?a? iz dneva v dan..... LP daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda! In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra! Citiraj
KAALman Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 jaz mam tak narejeno: INOX in elektropolirana, osnova pa je od zastave 850 to je ?e prej?nji lastnik naredo, vendar ta antena lovi za en qrac zato bom verjetno kupil eno za na ?ipo, pa da jo dam zadaj nekje na steklo... samo ne vem ?e so tiste kaj vredne, oz. ?e imajo vsaj pribli?no dober sprejem... ma kdo izku?nje ? Citiraj LP KAALman
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda! In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra! 1. spustit avto ... bo - enkrat! 2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Tomi ti pa kar presene?a? iz dneva v dan..... LP daVid Hmm, vsak po svojih najbolj?ih mo?eh. Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda! In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra! 1. spustit avto ... bo - enkrat! 2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE! Pa ne zatemnit pa resno mora? ?ipe. Probaj malo pregovorit tvojo "?efico" da bo rekla ja, malo jo navdu?i pa ji re?i da ?e bodo temna stekla ne bo pobledela notranjost vozila tako hitro, v avtu ne bo poleti tako vro?e, sonce jo ne bo opeklo ko boste ?li na dal?a potovanja, v avto ne bo radovednih pogledov, tvoj sin se bo lahko pa?il in kazal jezik ostalim, samo njega ne bodo videli....... Zatemnit pa mora? tudi zato ker ima? svetel avto in bi bila kombinacija zelo dobra, pa ?e moj predlog zadnje lu?i bi moral imet temne! Citiraj
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda!? In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra!? 1. spustit avto ... bo - enkrat! 2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE! Pa ne zatemnit pa resno mora? ?ipe. Probaj malo pregovorit tvojo "?efico" da bo rekla ja, malo jo navdu?i pa ji re?i da ?e bodo temna stekla ne bo pobledela notranjost vozila tako hitro, v avtu ne bo poleti tako vro?e, sonce jo ne bo opeklo ko boste ?li na dal?a potovanja, v avto ne bo radovednih pogledov, tvoj sin se bo lahko pa?il in kazal jezik ostalim, samo njega ne bodo videli....... Zatemnit pa mora? tudi zato ker ima? svetel avto in bi bila kombinacija zelo dobra, pa ?e moj predlog zadnje lu?i bi moral imet temne! Ej kje pa se da to potemnit.....jest bi rad spremenil na moji trojki...pa bi prozorne dal.....kak?en nasvet?? LP? daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ne razumem kak?ne prozorne? Temni Dejan Le?nik v MB, folije pa so od Foliateca, po ?ipi 6-7k sit, 10let garancije, homologacije je tudi zraven... Citiraj
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Neee, jaz mislim, da bi David rad "posvetlil" lu?i, katere si ti meni temne predlagal. Jaz bi imel temne, ?e kdo menja 1 za 1 kupit pa jih ne mislim - grem raje na morje za 3 dni! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 A ne ne......hehe jest sem za lu?i govoril.....zadnje lu?i pri mazdi 3! Ki so rde?e zdej...pa bi sam prozorno plastiko dal..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 tvoj sin se bo lahko pa?il in kazal jezik ostalim, samo njega ne bodo videli....... To bo pravi argument! Za vse ostale je preve? podkovana z avto-znanjem in TRMO! No, saj mogo?e bo ?lo, pustimo se presenetit (?as naredi svoje). Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Neee, jaz mislim, da bi David rad "posvetlil" lu?i, katere si ti meni temne predlagal. Jaz bi imel temne, ?e kdo menja 1 za 1 kupit pa jih ne mislim - grem raje na morje za 3 dni! Papa, Tomi Ups te pa sem narobe razumel!! Komar, lahko pa razsavi? lu?i in se jih spravi? barvat! Pa vso sre?o pri delu! Citiraj
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Komar, lahko pa razsavi? lu?i in se jih spravi? barvat! Pa vso sre?o pri delu! Nein danke! Kak bo te to vun zgledalo? Jaz sem ?e v letih pa se mi roke pajtlajo ... Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 No ?e te bo kdaj primlo do tega mi povej, imam navodila kako naredit! Citiraj
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Bom razmislil ... razmi?ljam ... razmi?ljam ... ne, zaenkrat ne, hvala! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ma pred kratkim je eden na tem forumu to naredu....ki ma tudi mazdo 3 sport pa mislim da ne pride tolko $$$$.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Kje, kako, predvsem za koliko $$$??? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ej ma ne spovnem se....morem malo forum pre?esat....oziroma nov topic nardit pa pra?at.....sam nebi smelo bit preve? drago..... daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Da vam olaj?am delo, http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=690 Citiraj
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ej kapo dol pred tabo......hvala!!! daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.