komar Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Jutri pa se za?enja nov delovni vikend ... me ?e "?raufa" ... bljek ... ampak, tukaj smo, da se vsak dan kaj novega nau?imo - hmmmmm Pa veselo na delo, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Tomi tomi tomi......ma tebe mu?i nespe?nost danes....al pa te prsti srbijo....pa kar ne more? nehat tipkat..... Kakorkoli.....be cool LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Nespe?nost me mu?i stalno - na ?alost!!! Pa ni? hudega, spanje je tako izguba ?asa... Za danes bo po?asi res dovolj! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 hehehe ej tomi....kapo dol pred tabo.... Lahko no? ?elim! daVid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ql da imamo tak?ne na forumu ki radi pi?ejo, se vsaj Vsaki dan nekaj dogaja tukaj, in vedno me znova presene?ate!! Citiraj
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 heheh...ja vidi? ene mu?i nespe?nost....drugi pa samo zabijamo ?as pa i??emo kak?ne dobre ideje za na?e japonce....sicer pa mega-.-----torej te bomo razveseljevali ?e naprej....)) LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.