m@dness Napisano 8. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2010 in ?e poslu?a? naprimer cd v avtoradiu - ti pol sam preklopi na transmitter ko te kdo kli?e? kaj pa ?e poslu?a? radio na drugi frekvenci in te nekdo kli?e? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. oktober, 2010 Prijavi Napisano 8. oktober, 2010 je m@dness napisal: in ?e poslu?a? naprimer cd v avtoradiu - ti pol sam preklopi na transmitter ko te kdo kli?e?kaj pa ?e poslu?a? radio na drugi frekvenci in te nekdo kli?e? NE Za telefon raje ubodem(in sem ga) enega parrota in mam frej roke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
m@dness Napisano 22. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 no torej zadeva je slede?a.. v avto zmontiral anycar mp3 adapter (hvala uklopkotu za njegova diy navodila ) ampak ne dela nekakor kot bi mogla.. ne zapomni si kje ostane - zapomni si pesem, ne pa tudi ?asa - tako da ?e npr poslu?a? set ki traja eno uro, se vsaki? ko pri?ge? radio za?ne od znova. ve?krat se mi je zgodilo tudi, da sploh ni hotel igrati ko sem pri?gal radio, potem sem ga pa z resetom in ve?minutnimi mukami komaj kaj k sebi spravil. ima kdo izku?nje z omenjenim adapterjem? Citiraj
jures Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 je m@dness napisal: no torej zadeva je slede?a.. v avto zmontiral anycar mp3 adapter (hvala uklopkotu za njegova diy navodila )ampak ne dela nekakor kot bi mogla.. ne zapomni si kje ostane - zapomni si pesem, ne pa tudi ?asa - tako da ?e npr poslu?a?set ki traja eno uro, se vsaki? ko pri?ge? radio za?ne od znova.ve?krat se mi je zgodilo tudi, da sploh ni hotel igrati ko sem pri?gal radio, potem sem ga pa z resetomin ve?minutnimi mukami komaj kaj k sebi spravil. ima kdo izku?nje z omenjenim adapterjem? Meni dela BP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m@dness Napisano 22. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 odli?no! si moral kaj prevezovat ali si samo konektor priklopil? Ti po ponovnem zagonu igra od za?etka pesmi ki je igrala nazadnje ali dejansko od sekunde kje je ostal? lp Citiraj
adormi11 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 http://rover.ebay.com/rover/0/e11004.m43.l...ERP%3ADE%3A1123to sem dobil danes, bom ga jutri zmontiral, pa bom javil kak pa kaj. Citiraj
m@dness Napisano 23. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 je m@dness napisal: no torej zadeva je slede?a.. v avto zmontiral anycar mp3 adapter (hvala uklopkotu za njegova diy navodila )ampak ne dela nekakor kot bi mogla.. ne zapomni si kje ostane - zapomni si pesem, ne pa tudi ?asa - tako da ?e npr poslu?a?set ki traja eno uro, se vsaki? ko pri?ge? radio za?ne od znova.ve?krat se mi je zgodilo tudi, da sploh ni hotel igrati ko sem pri?gal radio, potem sem ga pa z resetomin ve?minutnimi mukami komaj kaj k sebi spravil. ima kdo izku?nje z omenjenim adapterjem? probal vse mo?none zapomni si niti pesmi kje je ostal ampak za?ne igrati od za?etka prve pesmi v mapi.a je moral kdo kaj prevezovat ali ste samo vklju?ili in je delalo? lp Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 je m@dness napisal: probal vse mo?none zapomni si niti pesmi kje je ostal ampak za?ne igrati od za?etka prve pesmi v mapi.a je moral kdo kaj prevezovat ali ste samo vklju?ili in je delalo? lp A ma? ti jumper zadaj kot je treba? Za Mazdo sta 2 nastavitvi, ?e pa ne pa vrni, oz zamenjaj za nopvega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m@dness Napisano 24. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 probal, dela samo na tistem za 6 cd-jev. jutri ga po?ljem nazaj Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 je m@dness napisal: probal, dela samo na tistem za 6 cd-jev. jutri ga po?ljem nazaj Ja halo??? Kaj pa misli? da bo delal ve?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m@dness Napisano 24. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 da bo kaj delal ve?? za tebe stvar deluje ?e na njem gori modra lu?ka muzika pa ne igra? in ga 10x resetira?, klju?ek not ven, not ven, not ven... pa ni? in mogo?e ?e je dobre volje se po 10 minutah spomni da bi igral in igra tako dolgo dokler ne ugasne? avta, ko pa ga pri?ge? pa spet ni?.. pa ni klju?ek kriv ker sem sprobal 3 razli?ne. lahko pa ga menjama ?e bi bil ti z njim zadovoljen. Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 je m@dness napisal: da bo kaj delal ve?? za tebe stvar deluje ?e na njem gori modra lu?ka muzika pa ne igra?in ga 10x resetira?, klju?ek not ven, not ven, not ven... pa ni?in mogo?e ?e je dobre volje se po 10 minutah spomni da bi igral in igratako dolgo dokler ne ugasne? avta, ko pa ga pri?ge? pa spet ni?.. pa ni klju?ek kriv ker sem sprobal 3 razli?ne. lahko pa ga menjama ?e bi bil ti z njim zadovoljen. Govorim na tvoj komentar: Dela samo na tistem za 6 CD - ker ve? kot to ne delapa ?e nekaj ima? direktorije root CD01-Cd05? ta stvare ne dela na CD01-Cd06 ampak CD01-CD05 + root je m@dness napisal: da bo kaj delal ve?? za tebe stvar deluje ?e na njem gori modra lu?ka muzika pa ne igra?in ga 10x resetira?, klju?ek not ven, not ven, not ven... pa ni?in mogo?e ?e je dobre volje se po 10 minutah spomni da bi igral in igratako dolgo dokler ne ugasne? avta, ko pa ga pri?ge? pa spet ni?.. pa ni klju?ek kriv ker sem sprobal 3 razli?ne. lahko pa ga menjama ?e bi bil ti z njim zadovoljen. Lahko bi pa bilo zanimivo probati (ker ima mo?nost da se ga sname s konektorja pa da na drug kabel (moj)) - pa se bo takoj videlo ?e ti ne dela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m@dness Napisano 24. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 mape so lahko poimenovane prosto in ne rabijo bit cd01.... ampak jih razvrsti po datumi nastanka od prve do 5, ker je lahko samo 5 map, prva mapa je root oziroma datoteke ki niso v mapi... bodi brez skrbi da sem seznanjen z vsem, ?al ?e vedno ne dela. da dela sem napisal v smislu da se pri?ge lu?ka na njem, ker ?e dip stikalo premakne? v katerokoli drugo pozicijo se lu?ka sploh ne pri?ge. Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 je m@dness napisal: mape so lahko poimenovane prosto in ne rabijo bit cd01.... ampak jih razvrsti po datumi nastanka od prve do 5, ker je lahko samo 5 map, prva mapa je root oziromadatoteke ki niso v mapi... bodi brez skrbi da sem seznanjen z vsem, ?al ?e vedno ne dela. da dela sem napisal v smislu da se pri?ge lu?ka na njem, ker ?e dip stikalo premakne? v katerokoli drugo pozicijo se lu?ka sploh ne pri?ge. Napaka. komadi v rootu max 99 so CD01, ostale morajo biti CD02 do CD05. Obvezno druga?e pride do napak pr branju s strani radija. Probaj ?e to, seveda pa je povsem mo?no da je v okvari Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m@dness Napisano 25. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 sem probal, verjemi da je vseeno. lahko sam proba? pa bo? videl da ni razlike. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Meni dela BP, in to od prve minute, je pa res da ne uporabljam usb klju?a, ampak sdHc kartico 4Gb. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 a je cena 75 eur (s posntino iz kitajske) za bluetooth model ok? stopil sem direktno v kontakt s prodajalcem, pa mi je dal 75 usd za napravo in 35 usd za prevoz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 je LabiGT napisal: a je cena 75 eur (s posntino iz kitajske) za bluetooth model ok?stopil sem direktno v kontakt s prodajalcem, pa mi je dal 75 usd za napravo in 35 usd za prevoz KA pa vem iz EU je model brez BT 60? s po?tnjino Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Labi to je tale iz EUR http://cgi.ebay.de/USB-SD-MP3-Wechsler-CD-...=item2eaee3b4e9 Citiraj
LabiGT Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 ja sam tale nima bluetooth... nisem najdu modela z bluetoothom na ebayu oz. nisem prevec iskal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
adormi11 Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 je adormi11 napisal: http://rover.ebay.com/rover/0/e11004.m43.l...ERP%3ADE%3A1123to sem dobil danes, bom ga jutri zmontiral, pa bom javil kak pa kaj. Danes zmontiral, dela BP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 je LabiGT napisal: ja sam tale nima bluetooth...nisem najdu modela z bluetoothom na ebayu oz. nisem prevec iskal Stari BT odsvetujem, razen ?e ga ma? namen uporablajt za prenos zvoka iz telefona na radio(A2P kar dela odli?no), za prostoro?no uporabo je ?it da glava pe?e, poleg tega ti dela samo ko uporablja? MP3 "veksler".Kako vem ? Iz izku?enj ker sem probal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 sej zaradi muzke ga hocem uporabljat, ne zaradi telefoniranja druga prednost pri mx5 je ta, da mi ne bo treba met telefona v zepu, ker drugace ga ne slisim (odprta streha veter muzka pa to) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.