iceman22 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 ali lahko nekdo pove razliko? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 ali lahko nekdo pove razliko? en je usran, en pa ?ist o?itnio gre za drugega dobavitelja za mazdo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 7. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 en je usran, en pa ?ist o?itnio gre za drugega dobavitelja za mazdo..... ma ni usran,take barve je...mene predvsem zanima ali je original?ker se mi zdi kr ocitna razlika v kvaliteti.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Active Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 ali lahko nekdo pove razliko? Spo?tovani! Moje mnenje je, da je, da sta oba filtra na listi odobrenih "mazda originalnih rezervnih delov". Bistvena razlika, ki se "pla?a" pa je naslednja: Prvi, svetlej?i NIMA plasti aktivnega oglja.Drugi TEMNEJ?I ima plast aktivnega oglja. Namen aktivnega oglja je odvzemanje neprijetnih vonjav iz zraka, ki ga vpihuje v kabino! Pri obeh je potrebno upo?tevati smer pretoka zraka! Lep pozdrav! Active Citiraj
dpicul Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 kje se pa nahaja ta filter, rad bi ga namre? zamenjal. aja pa to, ko v?em klimo se mi avto odi?avi z ?udnim vonjem. kaj storiti? hvala Citiraj
miha666 Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 jaz ga imam za predalniku na desni strani, torej nasproti sovoznika...predal vzame? ven, in ga bo? videl... enostavno ko putr Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.