Saj Je ?e Jutro - Vuk !
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
jaz bi vzel samsung qled, najboljši približek oled + tizen os je dosti kvalitetnejši
-
Tudi Panasonic dela kratko in dolgo čiščenje matrike. Odkar ga imam, je kot prvi dan....
-
Ne obupat nad OLED. Imam 4 leta star LG OLED in z novo tehnologijo so odpravili težave z burn-inom. V LGju se uporablja Pixel Cleaning: "This tool is automatically run after every 4 hours of cumulative use. The tool will also run after 2,000 hours of cumulative use. After watching for a total of 2,000 hours or more, such as 5 hours a day for one year, the Pixel Refresher is automatically operated, and the calibration runs for about an hour once you turn off the TV." Pri meni ni videt popolnoma nobenega odtisa. Ker boljše slike od OLED ne boš videl.
-
Bom popravil svojo izjavo glede Proxxona,ker nimam dokaza,da je "čajniz"...možno celo,da je narejen na Tajvanu,kjer delajo ogromno take metalurgije...in v primerjavi Tajvancev absolutno ni za mešati z kitajci!!! Sem za foro šel raziskovati,pa nikjer ne najdeš nič o trm,kje so Proxxonovi seti izdelani...zanimivo🧐 Proxxon je TOP roba...tudi sam sem kupil njihov set (stran 6 se mi zdi🤔)....za mojo redko rabo "polna kapa". Odlična kovinska škatla,z robustnim polipropilenskim vložkom,ki se ne polomi kar tako,račne pa ko primeš v roke,ti je takoj jasno... Za svoj cvenk seveda ne dobiš fino ozobljenje z 70+ zobi,a kvaliteta je jasna na vsakem komadu seta. Meni je Proxxon všeč👍...je pa dejstvo,da za svojo ceno ne more biti narejen v Nemčiji,kar je v tej cenovni klasi celo prednost v kvaliteti....tega se je treba zavedati...za to pa se nemški industriji zadnje čase malce "kolca" po starih časih.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.