M-A-Z-D-A-6 Napisano 9. oktober, 2010 Prijavi Napisano 9. oktober, 2010 Pozdravljeni ! Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ?? Hvala Citiraj
iceman22 Napisano 9. oktober, 2010 Prijavi Napisano 9. oktober, 2010 Pozdravljeni !Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ?? Hvala sigurno je vzrok kaksen senzor za airbag,meni utripa 2 krat potem pa 3krat,in je senzor za airbag na voznikovi strani fuc...tko da mislim da je senzor zanic...kaksne hude tezave ni,poglej ce nisi kaksen konektor za airbag premaknu ali kj takega... lp Citiraj www.trziskisladoled.si
RoKo Napisano 10. oktober, 2010 Prijavi Napisano 10. oktober, 2010 Pozdravljeni !Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ?? Hvala Ni? panike, meni se je to ve?krat pri?galo, pol pa ko ugasne? pa ponovno v?ge? pa je vse OK. Aja preden zakurbla? avto, po?akaj par sekund ve?, ko ma? kontakt, da elektronika v miru pre?ekira sistem.. Citiraj
M-A-Z-D-A-6 Napisano 10. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2010 Ni? panike, meni se je to ve?krat pri?galo, pol pa ko ugasne? pa ponovno v?ge? pa je vse OK. Aja preden zakurbla? avto, po?akaj par sekund ve?, ko ma? kontakt, da elektronika v miru pre?ekira sistem.. Aha , sem poskuso ugasnit in pri?gat pa je isto .. Sem pa spremljal lu?ko .. najprej zagori in normalno ugasni kot da je vse ok . Potem zablinka 4 krat premor in zablinka 2 krat in pol se ta procedura ponovi ?e 5 krat in nazadnje neprestano gori . ?e ugasne? kontak in da? ponovno isto .. Bom vpra?al jutri na servis .. Ta lu?ka me moti za popi.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Napaka v senzorju na sovoznikovem sede?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
M-A-Z-D-A-6 Napisano 11. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Napaka v senzorju na sovoznikovem sede?u. Sem se naro?o pri ?erbineku , da pogledajo .. Najbolj me j.. ,da nimam nobenih navodil o uporabi . Ma mogo?e kdo slovenska navodila Mazda 6 .. ? Citiraj
Matko77 Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Oj, Glede navodil..... pejt na Mazdino stran "http://www.mazda.si/contact_us/", pa jim napi?o ?e lahko dobi? navodila v sloven??ini za svojo mazdo Meni so jih pred kakih letom poslali v roku 1 tedna Citiraj
miha666 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Pozdravljeni !Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ?? Hvala brez panike mni dela isto kot tebi...se navadi? mo?no je, da ko si ?istil avto, da si zjebal konektor (rumene barve-se mi zdi) pod sede?om, ki je za senzor za airbag, ki je name??en v sede?u... druga varianta pa je, da si izvedel mo?an pritisk (s kolenom) na sovoznikov sede? in uni?il senzor... druga varianta te bo drago stala prva pa u bistvu ni?... zihr je nekaj od tega, glede na to da se je za?elo po pranju... jz sm ga sam enmo pelu, da ga je dav na ra?. in mi je vse lepo povedal...jz mam pa slab stik v konektorju pod sovoznikovem sede?u...LP Citiraj
jures Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 brez panike mni dela isto kot tebi...se navadi? mo?no je, da ko si ?istil avto, da si zjebal konektor (rumene barve-se mi zdi) pod sede?om, ki je za senzor za airbag, ki je name??en v sede?u... druga varianta pa je, da si izvedel mo?an pritisk (s kolenom) na sovoznikov sede? in uni?il senzor... druga varianta te bo drago stala prva pa u bistvu ni?... zihr je nekaj od tega, glede na to da se je za?elo po pranju... jz sm ga sam enmo pelu, da ga je dav na ra?. in mi je vse lepo povedal...jz mam pa slab stik v konektorju pod sovoznikovem sede?u...LP Eni to pla?ajo po devetih mesecih... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Eni to pla?ajo po devetih mesecih... Vmes pa ni obro?nega odpla?evanja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
M-A-Z-D-A-6 Napisano 14. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Vmes pa ni obro?nega odpla?evanja. Sem pelo avto k ?erbineku, in so ga dali na test , pokazalo se je da sem preve? namo?o sprednji senzor za trk ... Tako , da ga ne smem ve? tako prat .. Druga ?e se ?e je pokazalo , da imajo ?obe preveliko odstopanje in so ?e mi to po?lihtali , tako da motor zdaj te?e dost bol mirno .. Avto je baje BP. Tako ,da sem pomirjen ...tudi tisti zvok na desni strani , ko ga ima ve?ino mazd baje ni ni? nevarnega .. tako da sem pomirjen samo vozi ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.