Ninja Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Uglavnem... Dons sem bila pri Uklopkotu v bolnici in je naaaajbolj bogi na celem svetu. Le?at more na super udobni postli, vse lahko je, sprehaja se lahko okoli, 4 ure lahko sedi na son?ku in gleda medicinske sestre, vsak drug dan ga slikajo in bo?ajo po trebu??ku... Vi ste pa totalno brezsr?ni, ker ga noben ne pride pogledat in se ne spomne nanjga, ki tako trpi, da komi ?ivi. Pa sporo?a vam, da se bo izpisu s foruma, prodal mazdo in si kupu folksvagna. Grozni ste Uglavnem vse lepo pozdravlja in ?e sporo?a, da vas ima rad Citiraj
Hanco Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 oooooo, sam proba nej ! mu takoj kupmo 10L bencina ja nebi bila slaba ideja, da se nas zbere nekaj pa naredimo skupinski obisk. Citiraj
LabiGT Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 a si se mogla oblec tudi kot medicinska sestra? pa ne tele iz klinicnega centra ampak une iz busty nurses Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 jooj kok je men hudo dons so mi ?e internet na?timal ,res totalna jeba!! Ammm ninja pozabila si napisat da imam sobo z razgledom na infekcijske bejbe hvala za obsik in nkul te ne bom pozabil. p.s. mam pa ?e ugledanga enga golfa 2 sdi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Sej, ?e ne bi blo ?e tvoje maje zravn, bi si ?e kej mislu Citiraj
uklopko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Sej, ?e ne bi blo ?e tvoje maje zravn, bi si ?e kej mislu kdo pa je reku da je bla poleg???? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Ve?, jest moji ?e zmer verjamem No, pa ?imprej nej te vn spustijo Citiraj
Symon Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Bogi. Saj bi te pri?el pogledat pa nimam ?asa, saj ve?, kuća-poso-ku?a-fu?. Sicer pa verjamem, da tako hudo ti pa ni, ker ima? okoli same medicinske in naj te to dr?i pokonci. Tako in druga?e. Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Hmav se pocajti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Bova s Han?otom mau prletela, pa ga tm na parkiri??u mau na blokado pr?geva pa usi skp pristanemo na infekcijski pa je to to :mi pijemoo: Hec, pocajti se ?imprej, za obisk se bomo pa res zmenil, sam povej kake ure ma? kj v mislih Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdaman Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 kdo pa je reku da je bla poleg???? Ja v Busty nurses sta tudi dve bile naenkrat v akciji Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Kje ti lezi?? oz. se sprehaja?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sej, ?e ne bi blo ?e tvoje maje zravn, bi si ?e kej mislu Jebote u bolnic pa ?e u threesom, car si. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sej zdej ne vem a bi se mi smilu al kaj... A so kad zamenjal al kaj, sam ko sem jest nazadnje not le?u, ni blo nekih hudih sester.... (je pa bla lepo oblazinjena soba...) Citiraj
mazdaman Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sej zdej ne vem a bi se mi smilu al kaj... A so kad zamenjal al kaj, sam ko sem jest nazadnje not le?u, ni blo nekih hudih sester.... (je pa bla lepo oblazinjena soba...) a misli? tako? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sestre soo joj(beri ka bi ti delu) am bi pa mel takoj tako oblazinjene. Am baje grem ju3 po magnetni resonanci domov,in ?akam datum operacije. Pozdrav. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 ?ak, kako to zdej? Dajo te v bolnico samo zaradi magnetne resonance pol te pa dam na?enejo brez, da bi te operirali. WTF? Citiraj
Deeyan Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 ?ak, kako to zdej? Dajo te v bolnico samo zaradi magnetne resonance pol te pa dam na?enejo brez, da bi te operirali. WTF? Najbr? je preve? oblazinjenje opazoval Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 klop?i? fala za ?okoladni roglji?ek pa da bo? kmau spet OK, da pride? k nam na muving kejk Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 klop?i? fala za ?okoladni roglji?ek pa da bo? kmau spet OK, da pride? k nam na muving kejk Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
lesko Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 zadn cajt da ti jegra zrihtam Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
nisde Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Jst dam zravn ke? ?e mu zrihtate jegra Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
daSKAn Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Zdej mi ja kapnil zakaj se ma tok "fajn" jest sem mel pa bedo... To pa je razlika med navadnim pa premium zavarovanjem Citiraj
uklopko Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Zdej mi ja kapnil zakaj se ma tok "fajn" jest sem mel pa bedo... To pa je razlika med navadnim pa premium zavarovanjem Evo mene s5 v doma?i oskrbi .Danes so me dobesedno nagnali domov po magnetni resonanci-so mi odpustnico ?e zjutraj napisali.Zdej pa ?akam kirur?ki konzili kaj bojo tam povedali -ko seveda dobijo dana?ne slike Hvala za oporo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.