jures Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Evo mene s5 v doma?i oskrbi .Danes so me dobesedno nagnali domov po magnetni resonanci-so mi odpustnico ?e zjutraj napisali.Zdej pa ?akam kirur?ki konzili kaj bojo tam povedali -ko seveda dobijo dana?ne slike Hvala za oporo Samo da ne bo? kon?al nekje na faxu v kozar?ku..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Samo da ne bo? kon?al nekje na faxu v kozar?ku..... :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 :ne vem: po delih...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Vse bo OK! Dr?im pesti! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
vid007 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Dr?im pesti, da bo vse OK Citiraj
Symon Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Tudi jaz ti ?elim ?imprej?e okrevanje. ?koda te je za v kozar?ke. Citiraj
Deeyan Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 ?imprej?nje okrevanje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Pozdravi se ?im prej Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Uklopko, dej mi povej a ma? kake ma?ine od medicink tam okol, pa da so kaj dovzetne? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Uklopko, dej mi povej a ma? kake ma?ine od medicink tam okol, pa da so kaj dovzetne? drugega ne bom reku kot Do postle pa pride? bol te?ko trenutno. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 ?imprej?nje okrevanje ?e od mene Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
bleki Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 pozdravi se , ti mas tok energije dau forum umrl ce ne bos mogu tipkat :/ cimprej as me sliso ! Citiraj
iceman22 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 cimprej se pozdravi pa oglasi se na forum.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Uklopko u?timajo te naj, da bo? loh spet s stola padu (s stolom) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 A si ti ?e cel? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 A si ti ?e cel? sem jadanes grem po izvide od magnetne resonance itd. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 5. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2010 Uklopko vas pozdravlja. Je ?iv, mal velik razrezan in se je ?e nehal prehranjevat po cevki Citiraj
Grega_ Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Moram mal poklicat pa vidt tega Ljubljan?ana....sam zdej se ?e lahk ?esa naleze od mene,haha, veseli december my ass, same ?urke pa skos pol bolan. Uro? dr? se pa da bo kon?n vse dobr!!!! Citiraj
Symon Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 No glavno, da so mu naredili veliki servis in zdaj upajmo, da ima podalj?ano garancijo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Upam, da so te lepo nazaj spacal, da bo? lahko ?e vedno na pla?i sixpacka kazal Citiraj
Sishi Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Dr? se stari...mi smo s tabo Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Benti nisem-mo mel mo?nosti da bi ga obiskali danes, bomo pa tekom tedna ?e bo ?e vedno tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 Benti nisem-mo mel mo?nosti da bi ga obiskali danes, bomo pa tekom tedna ?e bo ?e vedno tam. Jaz mam Lady-je ready.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Daj sporo?ta kdaj gresta, jaz bi ?el tud Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 6. december, 2010 Prijavi Napisano 6. december, 2010 Daj sporo?ta kdaj gresta, jaz bi ?el tud Jaz si pa ne upam it zraven, ker me bodo pol kr tam zadr?al... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.