Andriy Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Pozdravljeni. Spet sem dobil eno idejo in sicer me zanima, ?e kdo ve kje bi se dalo rentati Mazdo RX8 (npr. za vikend) Za pomo? ?e vnaprej hvala Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Pred leti vem da se je dal v Trstu rentat Ferrarija, tko da sm prepri?an, da se tut kako Wanklco najde! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Pozdravljeni. Spet sem dobil eno idejo in sicer me zanima, ?e kdo ve kje bi se dalo rentati Mazdo RX8 (npr. za vikend) Za pomo? ?e vnaprej hvala Kaj pa kak Mazda Dealer, ki ima slu?benega? ?E pride? kot 'kandidat' ti ga sigurno posodijo magari rentajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Kaj pa kak Mazda Dealer, ki ima slu?benega? ?E pride? kot 'kandidat' ti ga sigurno posodijo magari rentajo te?ka bo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Nvem kje sm bral, da je nekdo, ki se je zanimu za nakup RX-8 pri Skorn?ku naro?u za testno vo?njo, in ker avta niso mel pri njih so ga pripeljal z nvem kod in jo je mel na rentu cel teden za cca. 100?, na konc pa avta sploh ni kupu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Nvem kje sm bral, da je nekdo, ki se je zanimu za nakup RX-8 pri Skorn?ku naro?u za testno vo?njo, in ker avta niso mel pri njih so ga pripeljal z nvem kod in jo je mel na rentu cel teden za cca. 100?, na konc pa avta sploh ni kupu Tut to je del biznisa, avtodilerjev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.