LabiGT Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 material: Potokarzobati jermen Gatesdva mikro jermena: gatessponarjafilter olja eden od lezajev za jermen je neka leva firma in ceprav nov je zanic. Tile deli so stali ca. 140 eur Enaa4l Valvoline synpower 5W4055 eur Mojster si je vzel cel dan, pa se sam sel zamenjat tisti lezaj s pravim, dodal mal antifriza, olja za sklopko, racunal 180 eur Ko bom sel tezit Potokarju naj mi vrne denar za tisti zanic lezaj, to pomeni ca. 340 eur vse skupaj. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Labi, a ti je Pelko makino rihtal? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Kar poceni. Veliki servis Cliota pride dra?e. Med drugim zato ker je potrebno posebno orodje, da blokira jermenico (imam VVL), ker je malo prostora in dosti dela. Kaj bi dal, da bi imel Clio od Nissana SR20VE motor s ketno. Ali pa kar ta motor ketno. Citiraj
LabiGT Napisano 23. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2011 servis pri ca. 167.000km -olje motul 5w30 4l = 40eur -filter olja = 4 eur -ploscice Ferodo s/z = 100eur -diski ATE s/z =120eur -pelko mojster = 70eur vse skupaj: 334eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 servis pri ca. 167.000km -olje motul 5w30 4l = 40eur-filter olja = 4 eur-ploscice Ferodo s/z = 100eur-diski ATE s/z =120eur -pelko mojster = 70eur vse skupaj: 334eur Poro?aj ?e bo kaka sprememba v porabi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 23. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2011 dvomim porocam pa, da je pedal cist mehek, sicer bremza izjemno dobr, sam je treba pritisnt.. bomo vidl, ce bo boljs po par 100km, ko se uleze vse skupi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 23. junij, 2011 Prijavi Napisano 23. junij, 2011 dvomimporocam pa, da je pedal cist mehek, sicer bremza izjemno dobr, sam je treba pritisnt..bomo vidl, ce bo boljs po par 100km, ko se uleze vse skupi potem pa treba prezra?iti....nujno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 24. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2011 dvomim, da je treba odzracit...od kje zrak, mislim (pa tud pelko je isto reku) ker je vse novo, diski ploscice spredaj zadaj pa rabi nekaj casa... bomo vidli, ce bo boljs Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 24. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2011 naredu tehnicnega kar pa tudi ni kaksen dosezek, sej sem vedno mel izpravne avte Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 24. junij, 2011 Prijavi Napisano 24. junij, 2011 naredu tehnicnega Zdaj se bo? pa lahko v miru vozil en ?as Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 24. junij, 2011 Prijavi Napisano 24. junij, 2011 olje motul 5w30 4l = 40eur Olje motul samo 40 ?? Ali je za DPF tudi? kje si nabavil? Citiraj
LabiGT Napisano 24. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2011 ni za dpf za dfp je drazji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 25. junij, 2011 Prijavi Napisano 25. junij, 2011 olje motul 5w30 4l = 40eur Olje motul samo 40 ?? Ali je za DPF tudi? kje si nabavil? js sm nabavil zdej original od mazde pac dexelia za dpf sm dal 10e za litr. nekje na bolhi eden to prodaja. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 25. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/MOTUL-8100-ECO-NERGY...=item2c4fecc83d Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 25. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2012 180.700km -4x amortizerji KYB excel g = 250 eur -4l motul 5W30 = 40eur -3l motul gear 300 75W90 = 58 eur -tesnilo pokrova ventilov = 18 eur - svecke NGK iridium = 46 eur -kabli NGK (fuj modri) = 56 eur -filter olja = 6 eur -pelko =280 eur (poleg dela, je zamenjal se ene puse/gume na podvozju, naredil optiko) skupaj: 718 eur avto je zdaj precej visji kot prej, se pa pelje perfektno. Volan je postal neverjetno precizen in trsi tudi to je to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 25. maj, 2012 Prijavi Napisano 25. maj, 2012 ?e vi?ji kot prej? More bit pa ?e taprav terenc No, lepo da se redno vse rihta, tut mene v kratkem ?aka veliki servis, ker je letos ?e 10 let star avto, jermen pa ?e prvi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 18. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2013 danes sem peljal avto na preventivni tehnicni pregled (kot clan amzs je dzabe) no pa so plini pri visjih obratih malo povecani sem pa doplacal se za test amortizerjev - vse bp zavore tudi bp in je pol sla na redni servis k nasemu mojstru....mater je velika una zastava kluba Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 mater je velika una zastava kluba zato da se jo bolje vidi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 22. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2013 servis 193.000km -olje Mobil1 5W30 4l = 35 eur -aditiv liqui moly visco stabil = 17eur - zavorno olje Motul DOT 5.1 = 8.9 eur - filter olja Mann = 5.5 eur - filter zraka Mann = 14 eur - g. Pelko = 50 eur skupaj 130.52 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Quercus Napisano 22. april, 2013 Prijavi Napisano 22. april, 2013 Ti pa si priden s kilometri Vidimo ja, da se veliko vozi? oziroma kar dela? relacijeMi lahko zaupa?,kam si pa ?el najdlje z MX-5? Citiraj
LabiGT Napisano 27. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2013 najdlje zahod evrope, 3500km iz LJ in evo prva okvara na mx5: zadnji levi zavorni cilinder je fuc, in zaradi vrocine je speklo ploscice, ki so ostale blokirane ob disk, ki je tudi unicen. Tako, da moram menjat plsocice in disk (ni nek strosek), in cilinder menjat (je strosek) oz. ga obnovit, ce se bo dalo. Mehanik v Pristini mi je blokiral tisto stran in odstranil cvrte plsocice, tako da se peljem s tremi bremzami in brez rocne. Cesnja na torti: na isti strani imam bulo na gumi...tko da bo treba menjat tudi gumo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 najdlje zahod evrope, 3500km iz LJ in evo prva okvara na mx5: zadnji levi zavorni cilinder je fuc, in zaradi vrocine je speklo ploscice, ki so ostale blokirane ob disk, ki je tudi unicen. Tako, da moram menjat plsocice in disk (ni nek strosek), in cilinder menjat (je strosek) oz. ga obnovit, ce se bo dalo. Mehanik v Pristini mi je blokiral tisto stran in odstranil cvrte plsocice, tako da se peljem s tremi bremzami in brez rocne. Cesnja na torti: na isti strani imam bulo na gumi...tko da bo treba menjat tudi gumo... Pa sej si najdu dvojcico, mal bi menjal po balkansko... P.S. boss ima spet razlog da te zmerja z divjakom! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 27. junij, 2013 Prijavi Napisano 27. junij, 2013 Labi cilinder je itak hiba tega avta, to bi ?lo tko al tko. Dej ga pa obnoviti, tako kot jaz, se ?ist uredu spla?a Citiraj
LabiGT Napisano 28. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2013 ja tud pele je tko reku, sam ne vem ce se ga bo dalo obnovit, ker mi ga je mehanik tukaj blokiral...bomo vidli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.