majana79 Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Napisano 16. oktober, 2010 Imamo mazdo 6, letnik 2003. Bila je 2 tedna na servisu, reklamacija zaradi rjavenja - zadnji blatniki, pragovi. V petek sva jo prevzela, vse je bilo ok, danes pa je na ac za?ela svetit abs lu?ka, potem pa ?e za zavorni sistem. :S Zanima me, ali je mo?no da so pri za??iti blatnikov (sedaj je spodaj nek filc ali nekaj podobnega) lahko vplivali oziroma 'po?kodovali' senzorje (da bi jih za??ita kaj ovirala), ali gre samo za naklju?je? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Lajko da so kako ?ico slabo nataknili in nima kontakta, pelji nazaj pa naj zrihtajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
canyon Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 ja najvrjetneje so kk?ne kable za senzorje slabo nataknil, pa naj ti ?e pogledajo komplet bremze ( plo??ice, diske ) da je use tko kot je treba, k ?e so ti bl ?lampast use skup sestavl pol lohk zarad tega jebe Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Lahko pa da je samo zavornega olja premalo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.