mokster Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Napisano 20. oktober, 2010 Danes naredu servis za Mazdo. Kupu vse filtre in olje pri kolegu na Eurotonu. Ostal mi je filter za gorivo, pri katerem je ?e kolega mel te?ave da ga je sploh najdu. Po compu naj ga tale benz verzija sploh ne bi mela. A ma kdo to?en podatek? Bemti? ko ma? ?ist sve? avto, pa se pol lovi? Citiraj
uklopko Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Napisano 20. oktober, 2010 Danes naredu servis za Mazdo. Kupu vse filtre in olje pri kolegu na Eurotonu. Ostal mi je filter za gorivo, pri katerem je ?e kolega mel te?ave da ga je sploh najdu. Po compu naj ga tale benz verzija sploh ne bi mela. A ma kdo to?en podatek? Bemti? ko ma? ?ist sve? avto, pa se pol lovi? am filter za gorivo ima vendar je v tanku in skupaj s ?rpalko.......(se ne menja)Enako velja za M3No toliko je meni znano Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Napisano 21. oktober, 2010 NI benz filtra, oziroma se ne menja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 21. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2010 Hvala za odgovore. Mam pol en kos opreme za vrnt . Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.