pagat Napisano 24. maj, 2005 Prijavi Napisano 24. maj, 2005 Nadle?ni (vsaj meni) beep pri kontrolah radia se da preprosto izklopit. Probal sem na moji 6ki in dela (l 03)! Na?el na mazad6club.com: to turn off the beep do the following: 1. turn off the radio 2. press and hold the "seek"-down button 3. press and hold the "5" button until a beep confirms the setting the beep should be gone for all radio controls but not for the clima controls... to turn back on the beep just do again the 3 steps ... LP Pagat Citiraj
David Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 hmn.....ok na moji mazdi mam sam funkcijo za to izklopit.... A mogo?e kdo ve kje se pa Beep od varnostnega pasa pri mazdi 3 izklopi......???? LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Hm....jest ?e vedno ?akam odgovor.....pa n? ne pride..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Hm....jest ?e vedno ?akam odgovor.....pa n? ne pride..... LP daVid Mogo?e zato, ker nih?e ne ve? Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Najbr?....sem pa zato temo osve?il....da ?e kdo vidi in tako dobim potencialen nasvet....!!! LP daVid P.S. Sem pa danes po varovalkah malo brbal....pa nekako ni n? ustavlo piskanja.,... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Malo pobrskaj pod armaturko, pa teka piska?a spuli pa bo ti?ina! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Malo pobrskaj pod armaturko, pa teka piska?a spuli pa bo ti?ina! Papa, Tomi Te?ka bo....trdo?iv hudi?-..... Morem pregledat kam ti kabli grejo ker je direkt na zvo?nike vezano..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Te?ka bo....trdo?iv hudi?-..... Poizkusi? lahko ?e z PIPS EXTRA - zanesljivo uni?uje tako lete?i kakor gomaze?i mr?es - hehehehehe... Ka dela pija?a (ki je ne pijemo) iz ljudi... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 hihihiih ne pomaga!!! Ej Tomi....spet sva offtopic.....naju bo Virage nabunkal..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 hihihiih ne pomaga!!! Ej Tomi....spet sva offtopic.....naju bo Virage nabunkal..... LP daVid Upsss, sor?i, ?e stojim mirno pa v vrsti, kot neko? titovi pionir?ki! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Eeeee bravo....virage bo vesel..... LP dAVid Citiraj Feel free....
HLADNI Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Mogo?e zato, ker nih?e ne ve? Papa, Tomi Na servisu ti ga odklopijo...posreduj ?eljo Citiraj
wildcat Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Seveda, dragi David, to ni niti slu?ajno priporo?ljivo, ?e manj za?eljeno. Ampak as you insist, mo?nosti brez obiska servisa: 1. mo?nost:?e se vozi? sam, oz. brez sovoznika, potegne? sovoznikov pas in ga vtakne? v svojega. 2. mo?nost (bolj elegantna re?itev)Nabavi? nekje tak haklc in le-tega vtakne?.Naprimer ga dobi? v pasji trgovini za par sit, mi?ljen je da psa pripne?. NAJLEP?A RE?ITEV:PRIPNI SE VEDNO IN SKOZ! Please! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Hvala za info....kakorkoli...v tzem ?asu sem se ?e navadil na bibanje.... pa ?e zavezan sem vedno.... na kratke relacije pa samo muziko nabijem pa ne sli?im ve? bip bip bip LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.