mazdaman Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 KORUPCIJA A kdo razume kaj se pogovarja z hrva?kim organom Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Labi ti bo prevedu in raztolma?u! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 ja sej je dost razumljivo tud brez da bi prevedu hrvat zahteva 5 euro po osebi (bahsis, kar pomeni darilo) bolgar tud sam ta turk naj bo tiho, ker so v turciji se slabsi glede tega: mi smo dal po 50 mark takrat, da nam ne tezijo in spustijo cim prej v drzavo...in tocno tko, das v potni list noter 50 mark in adijo nobenih tezav in nc Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 In od kdaj Hrva?ka meji z Bolgarijo in kdo je ta tip v preprosti majici???? Zaigrano po moje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Te?ko re?t al je fake al resni?no! Na Hrva?ko - Bosanjski meji (prehod Svilaj) se mi je dvakrat zgodil, da sem mogu "colat", ker drga? so kr od mene zahteval neke papirje, ki mi niti niso vedli povedat katere rabim! Vozil sem pa (kot ?tudent) od nekega majstra, ki je mel gradbeno firmo, sem pelu s kombijem neki u Doboj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Pr nas se sigurno tudi najdejo... mogo?e zdaj malo manj ko EU pod prste gleda, ampak vseeno... ne mor? ti balkanca uzet iz ?loveka pa ?e si bog... Citiraj
madmax Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Zdeva je posneta na hrva?ko-bosanski meji.......prvi policist je hrvat, drugi ki stoji pa bosanec, in ni fake. Kar se pa teh zadev ti?e pri nas pa je to tako....BB te gleda...?e ima? kljub temu vseeno jajca to po?et, pa naj vsak sam presodi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.