Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem nekaj najdu v zvezi s temi brisalci bom danes testiral pa sporo?im ?e je kaj bolj?e.

Tips and Tricks for MAZDA 6 (GH) 2.0D MZR-CD (RF-Turbo) 2007 - 09.

How to reset the auto wipers

1. Ignition off - wipers on OFF

2. Turn wipers to AUTO position

3. Turn ignition ON - Within 10 seconds - switch from AUTO to OFF 5 times -

1 second off 1 second auto.

4. The wipers will cycle once to register new initialization

Bom tole jaz danes probal, pa javim, ?e je kaj druga?e :)

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

A to pomeni, da lahko zadeva, kar se senzorja ti?e, neha delat ali je kve?jemu lahko bolje, bolj pravilno in odzivno delovanje senzorja? :ne vem: Ne bi rad kaj zaj**** :blush:

Napisano

A to pomeni, da lahko zadeva, kar se senzorja ti?e, neha delat ali je kve?jemu lahko bolje, bolj pravilno in odzivno delovanje senzorja? :ne vem: Ne bi rad kaj zaj**** :blush:

s tem ka kao postavi? v osnovno - inicializira?...brez skrbi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

s tem ka kao postavi? v osnovno - inicializira?...brez skrbi

Ok, potem ni problema :) Naredim ?ez pol ure, potem pa samo ?e de? po?akam :punk:

Napisano

Ok, potem ni problema :) Naredim ?ez pol ure, potem pa samo ?e de? po?akam :punk:

po moje bo dez prej.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

po moje bo dez prej.....

V KR ga trenutno ni :P

• 3 leta kasneje...
Napisano

Zadnje ?ase opa?am, da se mi na moji Mazdi 6 (letnik 2008/11) ko imam brisalce na AUTO le-ti sami vklopijo (in to v gara?i ali pa tudi zunaj na suhem), ko dam kontakt na vozilu. Ob?utljivost imam nastavljeno skoraj na minimum. Probal sem tudi z resetiranjem le-teh, ki je objavljeno na forumu pa ne pomaga ni?. ?ipa je druga?e ?ista brez made?ev.

Napisano

Zadnje ?ase opa?am, da se mi na moji Mazdi 6 (letnik 2008/11) ko imam brisalce na AUTO le-ti sami vklopijo (in to v gara?i ali pa tudi zunaj na suhem), ko dam kontakt na vozilu. Ob?utljivost imam nastavljeno skoraj na minimum. Probal sem tudi z resetiranjem le-teh, ki je objavljeno na forumu pa ne pomaga ni?. ?ipa je druga?e ?ista brez made?ev.

Povsem normalno ker se s tem inicializirajo (resetirajo) tako kot motor?ki xenona gor pa dol.....

Napisano

Povsem normalno ker se s tem inicializirajo (resetirajo) tako kot motor?ki xenona gor pa dol.....

Noja.. normalno ni... Meni se to ni se nikoli zgodilo... Pa imam stalno v polozaju AUTO ... Se pa vcasih ko sonce pripeka kar random zalaufajo... ko verjetno svetloba pade pod takim kotom in je kaksna umazanija na sipi... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Noja.. normalno ni... Meni se to ni se nikoli zgodilo... Pa imam stalno v polozaju AUTO ... Se pa vcasih ko sonce pripeka kar random zalaufajo... ko verjetno svetloba pade pod takim kotom in je kaksna umazanija na sipi... 

meni na 2008 naredi - ?e imam na auto (res da moj je stalno prasen)

Napisano

meni na 2008 naredi - ?e imam na auto (res da moj je stalno prasen)

Meni pri prejsnji sestici (2008) niti na tej tega, da bi se takrat, ko dam kontakt, vklopili brisalci, ni delalo oz. ne dela ...  :ne vem:

lp

Thomas

image.png

Napisano

men tud ne...edino vklopijo se, ko dam iz off na auto

Ja... v tem primeru se tudi pri meni ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pri meni se vklopijo ko dam kontakt in so brisalci ?e pred kontaktom na auto, saj ni? ne preklapljam iz off na auto oziroma obratno, jih imam skozi na auto.

Napisano

bom ?e jaz na zdaj?nji mazdi probal. samo a ni nekak logi?no da je iz off na auto enako kot kontakt na auto (prvi ?trom na senzor)  :ne vem: pa sem ?tromar..... ^_^

Napisano

Tudi meni se brislci vklopijo ko dam kontakt.imam na aut.na?timano..kaj je to normalno ali kaj...lp ale?.

Napisano

Ocitno za mazdo 5, jaz nisem se stestiral moje mam pa v mislih sa je enako

Napisano

Stari probaj kako je na tvoji mazda 5 pa javi kaj..lp ale?

Napisano

V?eraj sem o?istil sprednjo ?ipo pa ni bilo ni? bolje, sedaj sem prestavil brisalce iz auto na off in se ne vklapljajo ve? ob kontaktu.

Napisano

Jaz jih imam na auto pa se mi NE vklapvajo ob kontaktu. Se pa kdaj kar tko sami od sebe mal (o?itno kaka smet pride na senzor). Takrat ponavadi dam na off in je

Napisano

Meni se 2x je zjutraj in pol 1x pred sluzbo ne....tko da

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 
    • Se pravi, da imaš ti tu gor največ pre oženih kilometrov... In to brez težav z motorjem. A imaš tudi ti X 186 motor? 
    • Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.