Skoči na vsebino

mazda3 - ropotanje v armaturi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo.

?e nekaj ?asa opa?am (no, odkar sem sti?al radio), da je moja 3jka (1.6 D) nekam glasna postala.

Pri cca 100 km/h in pri vo?nji po malo slab?i cesti v armaturi nekaj ropota; nek tak zvok, kot da se je nekaj v armaturi snelo in pri tak?nih vibracijah ropota.

Ali se je ?e kdo sre?al s tak?nimi te?avami?

LP M.

Napisano

Zdravo.

?e nekaj ?asa opa?am (no, odkar sem sti?al radio), da je moja 3jka (1.6 D) nekam glasna postala.

Pri cca 100 km/h in pri vo?nji po malo slab?i cesti v armaturi nekaj ropota; nek tak zvok, kot da se je nekaj v armaturi snelo in pri tak?nih vibracijah ropota.

Ali se je ?e kdo sre?al s tak?nimi te?avami?

LP M.

Tudi meni je nekaj ropotalo -kot bi nekaj ?aktlalo in tolklo ob samo ?asijo! To sicer se je dogajalo v mrzlih dneh(se pravi zima) ?ez poletje ni bilo sli?ati kak?nega ropotanja.

Bom pa pozoren ?e se to ponovi!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A ti to opisuješ ceste v tvojih zabačencih? Moja Mazda se čist lepo vozi po SLO cestah, tko da nimam nekih blaznih pritožb. Ne bom rekel, da ne bi lahko bilo boljše, je bilo pa nekoč bistveno slabše kot je danes.
    • V Maximarketu. Sicer samo AA Ni Cd. 
    • Pravim ti, psa poslati na prevzgojo... 
    • Kje si pa v komunizmu v jugi dobil nemško Varto?...in govorim o nepolnljivih baterijah....vse je bilo v jugi narejeno,razen če si šel čez mejo in prišvercal. Sem "doma" iz Gornje Radgone,in govorim iz izkušenj😉...oče delal čez mejo v Bad Radkersburgu,in če si rabil kavo itd...se ve,kako je bilo...vsi cariniki so dobivali kavo pri njemu...za dve leti+ je imel rezervirane vse avstrijske plače pri privatnikih,k so nucali devize za surovine in rezervne dele za stroje-so dobesedno stali v vrsti in čakali,kdaj pride z plačo...se spomnim kot da je bilo včeraj,ko sem prinesel pomarančo v osnovno šolo-so gledali kot deveto čudo. Pa je nam zaradi očetove službe bilo malce lažje...je kdaj miklavž prinesel kakšen majhen set Lego kock,Rama je skoz bila v hladilniku,kave zmeraj dovolj...enkrat je oče celo kupil 20 kinderjajčkov z "kapicami" za obesiti na novoletno jelko....čez dva dni ni bilo več nobenega jajčka na jelki😄..... ...ostalim pa ni šlo tako🙁....drugo so bili "prvorazredniki"-komunistični funkcionarji,....a raja.... A tebi je bilo pa fino?...vsaj kar se mene tiče,lahko gnilo jugonostalgijo...si lahko sam misliš,da ne bom žaljiv...   Kar pa se NiCd akumulatorjev tiče-vem,bili so za en drek...jaz sem jemal Beren...pa tudi niso bili bog ve kaj🤨.   Danes pa...da bi Varto jemal👎-imaš prav-za npr. daljinca npr. 2032 ipd....Panasonic,Sony,Maxell (a zelooo pazi,da so original) ali pa najboljša Renata (samo Swiss Made !!!).
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.