uklopko Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Vse najbol?e samemu sebi Veliko denarja za nakup MPS in ?e malo denarja da ne bom brez hvala za lepe ?elje,iz va?ih ust v bo?ja u?esa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Vse najbol?e tebi Veliko denarja za nakup MPS in ?e malo denarja da ne bo? brez prosim za lepe ?elje,iz mojih ust v bo?ja u?esa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Napisano 27. oktober, 2010 Use naj naj dec, pa da se ti izpolnejo ?elje, ki si jih sam seb navedu v prvem poustu Na zdravje :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse najbolj?e, da bo 2.0 kmalu zamenjala 2.3, ?a najbolj da te dohtarji zrihtajo, da nam bo? ?e kdaj tutlu "kwa vam delam", seveda se pol ?e spektakularno skipal s stolom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse naj naj pa da se ?imprej pocajta?. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Ejga stara sablja, sodelavec, prijatelj... Vse naj. Za za?etek zdravje, babo pa stanovanje ?e ima? tako, da takoj za zdravjem pa, da bo? kmalu zamenjal ta mlin?ek 2.0 z 2.3t ker je to to. Uklopko vse naj ?e enkrat: Citiraj
Deeyan Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse najbolj?e Ljublja?an....ma sej ?e ne bo MPS bo pa PMS :mi pijemoo: :mi pijemoo: ...pa po pameti no. Citiraj
Ninja Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vseeee najbolj?eeeee Klopkooooo ?elim si/ti, da ?imprej kup? MPS, GTA pa proda? men. Ha Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Nazdravja dec, pa u?timej se! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 vse nabolj?e prjatu, MPS, dnarja, sre?e in veselja, predvsem pa zdravja ti ?elimo vsi 3 medvedje in 2 ma?ki Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse najbolj?e sablja, da bi ti mazdica ?rla 2L na 100, da te tvoja cajta in da ti dohtarji odstranijo tvoj DPF prokleti :mi pijemoo: Ka nam dela? ej..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 A zdej si pa kr en let starej?i - kaj nam dela? Vsenajbolj?e pa ?im prej naj ti zrihtajo izpu?ni sistem... Citiraj
mazdaman Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Stari vse naj naj, pa ?imprej se porihtaj da bo? lahko preklopo na :mi pijemoo: MPS (mi pijemo stalno) pa ko se pozdravi? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 vse najbolj?e ?KRAT ! Citiraj LP KAALman
tauko Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse najbolj?e "mladi?" in ?immanj "skakanja v zelje" ti ?elim Citiraj
Don Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse naj naj! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Gorjup13 Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Sam tanajbol? ti ?elim, kar ni najbol? tega ne rab? :mi pijemoo: Citiraj
pozdrav Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Tudi jaz ti ?elim vse najbolj?e in kot bi rekli "mazda?i" sre?no in z u?itkom "mazdaj ?e naprej! Citiraj Pozdrav
lesko Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Vse tanartabul, predvsem pa veliko zdravja! Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
BOBI Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 :mi pijemoo: vse najbolljse stara sablja Citiraj MAZDA POWER
Turbo Lumpi Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Use naj naj :mi pijemoo: Citiraj
PATO Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Vse najbolj?e za rojstni dan, pa ?e veliko kilometrov...pardon- let pa naj te rja...eh- sivi lasje pr miru pustijo. Kar se pa MPS ti?e... bom pa kar za oba pesti dr?al :mi pijemoo: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.