eye Napisano 24. maj, 2005 Prijavi Napisano 24. maj, 2005 bjuti bjuti bjuti http://www.avtomobilizem.com/modules/carsh....php?car_id=143 (?eprav mal za cajtom ampak ok) Citiraj
Kyuss Napisano 24. maj, 2005 Prijavi Napisano 24. maj, 2005 Kako pa ta avto tanka?? V katero luknjo je treba to?iti? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 24. maj, 2005 Prijavi Napisano 24. maj, 2005 No, hmmm po cesti se z tem ravno ne bi vozil (kaj ?e me kdo vidi)! Druga?e pa - zanimivo, po svoje tudi lepo ... mogo?e ... Citiraj Papa, Tomi
eye Napisano 24. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2005 haha, sej pomoje se po cestah glih ne vozi ali pa?..., glede lukne za tankat pa ?e mene zanima Citiraj
323f speed Napisano 24. maj, 2005 Prijavi Napisano 24. maj, 2005 Evo da se nauste mu?l kako ga tanka!Tale srebrn krogec na koncu. Citiraj
ReDevil Napisano 10. september, 2005 Prijavi Napisano 10. september, 2005 Tole mazdo je neki cajta na rejlijih za DP vozu slavni Mi?o Milosavljević, ?e kdo ve ker je ta divjak, pol pa mu je ma?ina skoz nagajala in na konc je motor zaribal. Po tem je pa avto vsaj ene pol leta stal in pred kak?nima dvema mescema je izginu (sm ga pa vsak dan gledu, ker je biv parkiran tle v bli?ini Kamnika) in se vsak dan mimo vozim. Kaj pa bo zdej tale fant z njim naredu pa pitaj boga? Upam da so vsaj motorju ?e dal umetno dihanje! ) Usta na usta pa to ...... konc koncev je dobra baba in prostovoljcev gotov ne manjka ....... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.